Whaaat the fuck?

Har ni damp era feta äckliga grisar som ska veta allt och lägga er i mitt liv?????? :mad:

Haha lolz, skoja baah.. Nämen. Seriöst, vad äre om? :| :question:
Ni får en puss om ni svarar... :love: ;)


Era nyfikna skvallerpoliser...

Ja, hejhej på er också. Varför kollar så många min blogg idag när jag inte ens har skrivit nåt?.. Haha, jaja alltid "trevligt" att folk intresserar sig i ens liv, typ!

Igår blev det party! Började i Öjebyn hos Krille, sen vidare till Marre, efter det till degeränget, sen till stan hos någon Cissi kände, sen vidare till Emma i stan. Jag hann runt överallt. Men det var bara trevligt att hinna träffa många! Och gissa vars det slutade?.. Haha, i Älvsbyn! Ah, men det var också trevligt att träffa lite folk där som man inte sett på ett tag! :D

Så idag har jag chillat med lite peoples på lillbyn, kollat film och sådär, tills pappa var supersnäll och hämtade mig! Sen tog jag en dusch och gnuggade bort lite alkoholhaltiga drycker från håret och allmänt fräschade upp mig. Kan inte alls påstå att jag kände mig speciellt mysig när jag vaknade..

Nu hoppas jag att huvudvärken ska försvinna HELT och sen ska jag bara mysa på framför TV:n.. Upp tidigt imorgon för ett möte i stan, sen ska jag knalla runt med min lillasyster där en stund och kika!

Tack ni alla söta som gav mig en trevlig ikväll igår! :)


Till saken hör att klockan bara är strax innan 19..
Och det brukar vara mest på kvällen folk läser har jag märkt ;)
Men ni ser ju iaf att det är några fler än vanligt!..



Gode ägda ni blev, no gossips i detta inlägg! Men vem vet, kanske en annan dag eller senare?! :o


I förrgår typ


1. Haha, kolla vad badvakten kollade!
2. Filmade tyvärr inte den roligaste delen.. :(


Utklädning 2-morrow!

Jag och Lajjne har bestämt vad vi ska klä ut oss till IDAG; haha lite sega. Menmen, bättre sent än aldrig och det är huvudsaken att det är färdigt tills imorgon när vi ska festa :D

Och halloween nuförtiden innebär ju typ bara vanlig maskerad. Hur många är det ens som klär ut sig "läskigt"?Men är bara kul att man får flumma till partyt lite och bjuda på sig själv! ;)




Gangztah shit


Jag och Jocke mäter knogarna ;)


Kommer bli en tyst natt.. :/

Sitter i Öjebyn nu i min lillasysters rum.. Har umgåtts med Alle, Sofia, Linuz och Anton ikväll, trevlarns! Vi har bla kolla när typ nå P12or mötte F13-14(?) i innebandy.. Blev typ lite fel, Sofia visste inte riktigt hennes träningstid och så, men ja. Kan ju också vara intressant, haha ;>

Har dock ingen aning om hur jag riktigt ska kunna somna inatt.. Vill inte sova ute (i garaget, kan man typ liksom säga) i mitt rum eftersom att det förmodligen är gode kallt då jag inte varit där på 3-4 veckor. Sen vågar jag inte ens tänka på dammråttorna som lever livet där!.. Och den här datorn har inget ljud, hon har ingen TV i sitt rum heller. Jag sover ALLTID med ljud, tv eller musik. Blöö, wish me good luck..! :(


Onsdag - Lista

Hade lite tråkigt såhär på morgonkvisten, haha! Btw, är -7 grader.. :( Usch..



Det där 10:00 är ett möte, vilket jag tydligen missade att skriva.. Nåja, ha en bra dag!


Pyssel

Det här har jag sysselsatt mig och barnen med idag:



Dom ska nämligen ha någon halloweenfest fredag på "dagiset"! Haha, synd att jag inte är där då :(
..Och kolla!, kan verkligen digga den söta stavningen på "halloween":



Och det är ju klart.. Det är ju faktiskt så man uttalar det, NÄSTAN ;)


Maskeradfest?

Jahaja, då är frågan. Vars smäller det till helgen, dvs Halloween? :) Jag är dock sugen på att fara på en fest där folk faktiskt klär ut sig och inte är torrisar.. Det är ju liksom det som är en del av poängen, hehe. Men jag har förstås ingen aning om vad jag skulle klä ut mig till, men.. Det ordnar sig alltid!

Kom igen nu, nån som kirrar party? ;)


Cleant

Har just varit duktig och städat! Har plockat in kläder i garderoben (hade garderoben på stolar, golvet och i sängen tidigare, haha..), satt igång tvättmaskinen, diskmaskinen, diskat upp pannor osv. Sen har min lillasyster och hennes kompis varit snälla och renbäddat "min" säng medans jag dammsugit och plockat upp i "mitt" rum. (Är min lillebrors rum, men då han inte är hos pappa så har jag det) Bra Tina, yay. :thumbup:


Film-time

Sitter och kollar på en Beck-film som är på 4:an just nu med pappa, Carina och Jessica! Har dock sett den förr, men tycker den är bra och spännande :D Och ja, jag är lite nördig när det gäller svenska filmer. Tycker mycket om svenska filmer, vilket andra brukar säga suger!


Haha, en liten lista!









Söndag

Sitter i Norrfjärden och väntar på hämtning! Igår blev det en grogg och spela kort med Pontus, Kekke och Mattias. Trevligt, trevligt :)

Kekke hade denna bild på skrivbordet, haha, wtf? Ska dom skaffa katt? :D


Nfj

Sitter i Norrfjärden och umgås med Pontus, Kekke, Mattias, Madde och Robin. Blir att sova här, sen imorrn hem till Sjulis! Har inga bilder, så skriver imorgon. God natt :)

Lördag

Sitter här och håller på att döö av hunger! Tur att plankan snart får landa i magen. Inte alls dumt med plankstek till lördagsmiddag lovar jag er! Ikväll antar jag att jag blir hemmavid, framför TV:n eller datorn. Lite tråkigt faktiskt, men ja. Har inte så mycket val och det duger för mig den här kvällen :)



Lovar att det jag väntar på ser myyycket godare ut.. ;>


DBA - No screaming????!

Okej, skäms lite över detta MEN.. Jag hade faktiskt aldrig hört "radio-versionen" av What Can I Say, med Dead By April. Eller jag har säkert hört den många gånger, men aldrig noga, eller hur jag ska säga. Och jag kan säga nu när jag av misstag råkade he in den i en av mina listor, JAG ÅNGRAR DET. Fy, vad hemskt.. Inte alls samma låt.


Dom har ju tagit bort den del av låten som liksom SKA vara där. MÅSTE vara där..


Orginalet är så jävla mycket bättre! ♥

(Klicka här om bara en video syns)


Musik, musik, musik

Att jag älskar musik över allt annat är knappast någon nyhet. Eftersom att jag lyssnar på så mycket blandat så gjorde jag för ett tag sen spelningslistor med olika kategorier.

Har dock inte kommit så långt med listorna, så finns inte SÅ många låtar än. Och bara för att listorna är döpta efter radiokanaler, betyder inte det att det BARA är sånt som spelas där. Har på ett ungefär placerat låtarna såsom jag tycker dom passar in ;)


Exempel på låtar från "bandit rock"-listan. Klicka här för den!



Exempel från "party"-listan. Finns här!



Hittade inget namn på denna, så den fick heta "svår formulerat".
Är nämligen så mycket blandat där, men bla rap/hiphop iaf..
Hääär!



Bla detta finns på "the voice"-listan. Hämta här!

Andra väldigt blandade listor:
"Gamla listan"
"Från nytt till gammalt"

Eller så kan ni förstås bara kolla min spotifyprofil.. :D


Blev en trevlig kväll

Kvällen började med att jag, Alle och Sofia for och hämtade upp Linuz, sen vidare till stan och efter det en sväng förbi Jonka där han hade folk som festade hos sig, trots att han var nykter, hehh! Kul iaf att träffa min bästisJonki som jag inte träffat på en vecka, typ <3 :D Sen for vi till Tommy och det slutade med att vi var typ 13 pers.. Sen blev det ut och åka bil igen, tror vi var 4 bilar? Sen kom en 5:e. Aja, what ever. Vi for iaf ut i skogen bland annat. Vi (jag, Alle, Sofia och Linuz) hade iaf trevligt och kul i bilen! Så jag hade en trevlig kväll som innehåll bus, trots att planerna såg mörka ut i förmiddags. Som sagt, saker brukar alltid(oftast) lösa sig!

Nu blir det two and a half men sen god natt. Feel bad för dom som vaknar upp med hangover imorgn! Ye, svengelskan flödar fett. Jaja, nu börjar jag bli övertrötteeeer. Night night.


Hade ingen bild att lägga upp, så blev Linuz och Sofias mobilupdates från fejjan (;


Fredag

Sitter och har foto just nu! Ikväll var det egentligen meningen att jag skulle fara till Älvsbyn med Marre. Men toffligt (hehehe, joke..) nog blev det inte. Så det blev att jag snackade lite med Lajjne och ska kanske umgås med han, Alle och Sofia ikväll. Vore trevligt eftersom att jag inte har hittat på något med dom på länge! Far iaf hem till Öjebyn efter skolan 15:00, och äter palt till att börja med.

Jaja, nu ska jag lyssna på lärarens genomgång om fotohistoria innan han lackar eller nåt. Känns som att han kollar mycket och inte vill att jag ska skriva på datorn.. ;)



I vintras hos Linuz efter skotertur.



Alle och Sofia på grillfest hos mig i våras.



Linuz på samma fest.


Lillebror ;)

Haha, hittade två bilder på min lillebror Jocke på minneskortet. Nays!




aka
Byggarn-arn-arN^


Såhär gick pluggandet

..BRA! :D Done and done med uppgiften, skönt.

Tjockisar som vi är, så behöver vi energi. Ye.


Plugg

Nu har jag och Marre precis kommit hem till Sjulsmark. Väntar på att hon ska tvätta håret, sen ska vi sätta oss och plugga. Jag ska skriva en bildanalys till fotolektionen... Sen ikväll blir det säkerligen monopol, som hela veckan. Haha, jaja much to do. Eller så inte! :D

Idag på skolan:




SMSnörden och lärare(?) i bakgrunden!


HEHE, skitsnygg jotack jag vet. Sluta påminn mig jämt...


Skola

Har fotat med Marre på lunchen och nu har jag natur & frilufsliv-lektion medans Marielle har projekt & företagande, och som vanligt har vi lektion klassrummen brevid varandra, så jag har promenerat över till hennes sal och chillar nu med hon. Nu hade jag tänkt fortsätta (har dock inte ens börjat, men..) min forskning om RENAR! Kul. Fast ne.. :(


Today!


Tröga fjortis....


Ja, det är för det mesta sant att killar endast svarar på en fråga ifall man ställer två eller fler på samma gång.

:)


Fotografisk bild

Har foto, som vanligt första lektionen torsdagar. Sitter och bara nördar facebook nu, men ska fota Marielle lite såfort hon är klar med en lektion hon har! ;)



Haha, fyndig bild på Jocke från en fotolektion i våras(tror jag?)


Marielle 19 år!

Idag har jag ätit tååårta! Har nämligen firat min syster som fyllt 19 hela år idag. Woho, bara 365 dagar tills jag kommer springa efter dig med orden "KÖP ÖL ÅT MIG TILL HELGEN".. ;) <3




Och så gamla bilder på mig och Marris:

 
(Bjuder på dessa)..


HAHA, rönne..?


Puff, puff..

Vadå, vem sa något om puffkrig?

Är inte precis första puffarna från dessa heller.. ;)


October Rage - Silver Line


'Cause I'm just waitin' for a change to come..


Tisdag

Praktiken har gått bra även idag (gör praktik mån, tis, ons varje vecka hos en förskola, eller "dagis" för er som inte visste/har glömt), så det är skönt att det går bra! Är så himla gulliga och snälla barn där också :D

Idag var det egentligen tänkt att jag och syster Marre skulle träna här i Sjulsmark, men icket att vi fick tag i nyckel. Vilket sööög! Har varit taggad jätte länge på att börja träna av något slag. Och det hade ju som passat perfekt att göra det när jag är i Sjulsmark och inte har så mycket annat för mig kvällstid.. Och promenader går ju iofs, men jag tycker inte att det är sådär jätte kul så då har man inte lika mycket ork om man inte tycker det är kul, hehe.

Vad skulle man då ha gjort? Har ju inget att plugga heller då vi bara har 2 dagar skola i veckan. Och nej, vet att ni inte tror att jag skulle plugga om än jag haft det. Men faktiskt, eftersom att jag börjar bli less att hela tiden datanörda! Äh, får väll bli spel eller så med lillasyster och kanske Robin!

SKULLE behöva byta ut..
 till:

Men man gör inte alltid det man borde göra, haha. Jaja, förhoppningsvis såsmåningom!..


Monopol

Ikväll har jag spelat monopol med Jessica, Robin och Marielle. Självklart vann jag! ;) Haha, eller? Nja, inte direkt.. Jag förlorade trots att jag fuskade lite (OK.. Tog pengar från banken och gick fel steg hela tiden), men Robin hjälpte mig dock med fuskandet! Hehe.. Hade iaf Norrmalmstorg och Centrum, vilket jag är mest stolt över. Klart det som är mest värt när man spelar affärsspelet!! Right?










Film-time

Hade tänkt kolla på en film som börjar nu på 4:an kl 21. En svensk dramakomedi, rallybrudar. Så får väll se ifall det är något värt eller inte. Kan väll återkomma sen och säga om den var bra eller ej ;)




Rise of atlantis

Ett litet beroende till spelet "rise of atlantis" har och har jag haft! Börjar jag spela det så går det inte alls att sluta. Man blir fast. Har dock som tur är slutat nöta det nu, för ett tag iaf! :D


Klicka här för att spela..!


Lätt coolaste fb-gruppen!




Haha, vilka disskusioner folk kan skapa!..


Jämförelse till mig själv








"Kärleken sitter inte i åldern"

Som rubriken säger, kärleken sitter inte i åldern. Nä, det är sant. Hittade en blogg som drivs av en 19-årig tjej som är förlovad med en 27 år äldre "gubbe". What to say? Jag hade en kille som var 14 när jag var 17, dvs 3 år yngre och det tyckte folk var nog konstigt! Det blev en massa frågor och folk tyckte/tänkte massor då.. Självklart tycker man "euw" direkt man hör/ser något. Och bilderna på dom väcker mindre trevliga tycken! Läste även att tjejen har haft en flickvän, dvs att hon är bisexuell. Så jag vet inte, tror kanske att hon är en väldigt förvirrad människa som går mot "strömen" och ska vara lite rebellisk och visa "jag gör vad jag vill".

Eller så kan det förstås vara precis så som hon skriver - att hon blir kär i personligheter och bryr sig inte om ålder, kön osv..!

Och ja.. Jag tycker det är jätte bra att man går sina egna vägar och struntar i vad andra tycker, tänker och säger. Men nån måtta får det finnas. Tycker kanske inte riktigt att det känns som en trevlig tanke. Det är då till 110% säkert någonting jag aldrig någonsin i hela mitt liv skulle kunna tänka mig! :o



http://thegreatpassion.blogg.se/


Snuskigt...


Sometimes it sucks

#!%&!"#¤%& !!!!!!!!!!!!!!!


Åter
kommer..


Lördag

Igår for vi till Cissi. Där var det jag, Jonka, Igor, Glenn, Natta och hennes kompis Emil, André och hans tjej Hanna. Sen kom även Bella också! Hade riktigt trevligt iallafall :) Blev dock trött tidigt och for hem kring tolv, halv ett. Men skönt var väll det, för idag är jag inte bakis iaf!

Ikväll blir det bara att vara hemma, lördagsmys! Inte dumt =)


Fantasi för annat fanns inte.


Foto

En händelse:








Så går det när man har ca 5 min på sig att fota 7 bilder. En "händelse".




Fredag

God morgon! Skönt med äntligen fredag, va? Nu blir det morgonkaffe och morgonrök! Sen 07:15 är det bara att sätta sig på bussen. Ikväll är det party-time!! Vilka är taggade? :D Eftersom att jag far till Öjebyn efter skolan så hinner jag nog inte blogga något mer idag alls, tar inte med mig datorn dit så. Hörs imorrn!


Hårfärg

Har tänkt på en sak. Egentligen är jag inte sådär jätte brunhårig. Är nästan lite blond, men ändå inte fullt blond heller.. Är nog mörkblond med brunröda skiftningar. Haha, what ever. Älskar iallafall min nuvarande hårfärg :D Har inte fått någon synlig utväxt ännu heller, vilket betyder att den är rätt lik min orginala färg. Det är ju toppen, slipper jag färga och slita på håret så ofta :thumbup:


Tänk dock på att mobilkameran still sucks, men på ett ungefär likt är det ju!


Glömde nästan..

Har just varit ute och gått med ena hunden. Skönt med en liten kvällspromenad =) Och, justja! Det har ju snöat inatt. Första snön är här, REDAN. 14:e oktober. Nog för att den lär ju försvinna ganska snabbt.. I stan är den redan borta. Men här ute i Sjulsmark  är det dock kvar.. ;)

Såhär såg det ut imorse när jag väntade på bussen:




Och en liten egobild från skolan idag med kass kvalla, heheh..


Börja tagga

Sådärja, nu har jag iaf kommit fram till att det blir fest imorrn! Efter skolan far jag till Öjebyn där jag ska duscha, göra mig klar, käka osv. Sen ska jag till Jonka därefter drar vi väll såsmåning om iväg och ser vart kvällen för oss! Haha, nejmen.. Ser iaf fram emot en rolig kväll, vilket jag faktiskt tror att det kommer att bli :)

Oj, nu börjar "halv åtta hos mig" som jag alltid nördar, haha.. Hinner inte fixa bild eller så, så ni får hålla till godo med ett tråkigt och fantasilöstinlägg, vill inte missa finalen!


;)


Skulle behövt en lapp nu

Sitter i skolan på Marielles lektion. Har gått över dit ist för at sitta på min egna! Haha, så kan jag surra med henne medans jag ska göra ett arbete om renar.. Intressant va? Eller så inte.. Slutar iaf om en kvart, då ska jag promenera till busstationen och kolla upp mitt kort, sen åka hem till Sjulsmark!


Dagen + tankar/åsikter

Imorgon är det skolfoto, vilket jag heeelt hade glömt bort. Och såklart har inte våran klass kommit på något kul att göra på det.. Men det är ju kanske inte så konstigt då vi haft praktik nu mån, tis och ons! Haha, jaja. Till helgen har jag fortfarande inga planer. Kanske och eventuellt blir fest nån av dagarna. Får se! :D


Och justja.. Tänkte bara säga till er som aldrig ser det positiva och bara hakar upp er på det negativa och vägrar inse att sanningen faktiskt är bättre än vad den verkar. Kommer överbevisa er så jävla hårt! Jag har mycket mer möjligheter än vad ni vill att jag ska ha. Så länge jag tror, finns det hopp och chans. Och vem kan jag tacka då? De som vände ryggen och vägrade tro?. Det är då jag står bakom eran rygg istället. Ombytta roller, how about that? Enkelt sagt: What goes around, comes around. Ge och ta. Behandla andra som du själv vill bli behandlad. You can get what you give. Karma. Ni fattar..

Oh, tillägger väll att jag varken påstår eller menar att jag är perfekt och felfri. Inte på något sätt. Det jag skrev handlade inte ens om det. Har själv fått tillbaka det negativa av "karma". Dvs har jag gett massa dåligt, har jag fått tillbaka samma skit. Men det är ingen idé att blicka bakåt. Gårdagen kommer aldrig igen så den kan man inte förändra, men morgondagen har man framför sig så den har man chans att påverka!

Ska komma med orden "I used to dream about, the life I'm living now. I know that there's no doubt. I made it, I made it!" (Citerade från denna låt) stolt en dag =)

Och med det sagt och en liten bild säger jag god natt! :D


Helgen närmar sig

Veckans andra dag - avklarad! Har egentligen inte så mycket att skriva, händer inget när jag är i Sjulsmark precis och hur kul är det att höra om praktiken ens? Har bara spelat TV-spel och kort med lillasyster sen jag kom hem och chillat vid datorn. Ikväll blir det att fortsätta med det och bara mysa framför TV:n! Nu: kaffe dirr :D



What am I supposed to do? Give up or fight?
Please, give me a sign. Show me the right way.


Snällt ;-)

Min lillasyster gjorde kvällsmat framför TV:n, haha, mys!


TV-spel

Har kommit till Sjulsmark nu. Sitter och spelar Crash Bandicoot på PS2 med min lillasyster. Spelade jämt det när jag var liten med min lillebror, fast dock på vanliga PS, haha.. Det var ju supernytt DÅ! ;)

 


Jessica as nörd :D


Söndag

Ska fara in till stan med en buss som går 19:10. Ska till Emma och umgås med henne! Sen imorgon ska jag på ett "möte" i stan kl 8, före praktiken.. Sen far jag då till Öjebyn och har praktik. Efter det ska jag bara hem en snabbis hit i Öjebyn och packa ihop nå grejer och sen far jag tillbaka till skogen, dvs Sjulsmark. Har ingen aning hur länge jag blir där, om det blir någon dag bara eller ifall det blir hela veckan. Får se!

Men nu blir det en rök. Tjo! :D




Här bor jag när jag är i Sjulsmark, haha ;)



Singel och sökande


Haha, så lejd* ;)

*"ful",töntig,knasig,galen


Eftersom att jag har kämpat

Kämpat mig igenom en helg nykter! Minns faktiskt inte sist jag hade en nykter fredag eller helg.. Men i helgen har jag kunnat motstå allt festande, trots alla "skål", "fest ikväll?" osv sms. Så jag förtjänar ett sånt här:

(Glöm inte bort ironin! Klart det inte är så farligt. Jag festar ju för att jag tycker det är kul att fara ut, träffa nytt folk, umgås, ha roligt och sedan så är det svårt att hitta någon att umgås med nykter. Mina försök att hitta det har aldrig gått bra, haha.. Festar inte för att jag "måste" dricka eller är "beroende" av alkohol. Skulle tex aldrig tänka tanken på att sitta själv och dricka. Never ever! Sen så dricker jag ju som sagt bara på helgerna och oftast(nästan alltid) bara en dag, vilket väääääldigt många andra i min ålder gör precis lika ofta, och många ännu oftare.. Så nu behöver ni inte ta så mycket förutfattade meningar. Pjuh!)



Såå.. Var är festen nästa helg? ;) Hehe skoja..


Vet att detta suger men..

Jag hade tråkigt och hittade en galet ful lista så.





(Ingen aning varför de sista blev mindre.. What ever!)


I brist på annat

Sitter och lyssnar på barntöntmusik igen. Många har himla bra röst!






 
Typ han har ju grym röst! :) ↑



OBS!
Om inlägget fuckat och ni inte ser videosarna - klicka här så ser det normalt ut!


Back in the days 2

Hittade även ett "fotoblock" som också är riktigt gammalt..


H:et i "Lisbeth" har visst försvunnit?


Haha pinsamt.. Tur man hade mycket att göra i yngre dagar.. ;)


Back in the days 1

Hahahah.. Jag hittade ett JÄTTE gammalt block.. Sen jag var 13-14 kanske. Skrev ner en massa låttexter och då lyssnade man ju typ på Anton & Affe och annan frizonmusik.. Klottrade hela tiden och skrev i mina block då. Här är en del av allt klotter:



Ändå skämmit. Man var ganska töntig..!


Tidsfördriv


Lördag


Eller morgon och morgon, men.. Många som är bakis? ;) Hehe. Jag börjar denna dag med kaffe och lilla melodifestivalen musik, haha.. Ikväll blir det förmodligen att fara till Sjulsmark och umgås med syster Marielle och hennes pojkvän Rille! Vi ska väll bara ta det lugnt och sådär, inget märkvärdigt alls. Blir skönt med en lugn helg ändå..! Eller?


Jag har det bra, mitt liv rullar på
Ibland har jag tråkigt, vad sakta tiden går
Men oftast har jag roligt, då känns allting bra
Idag är en bra dag, idag är det bra

Tänk om man satte allt i perspektiv
Man kunde vara fattig och sjuk i ett annat liv
Inte ha några vänner, familj eller nån hund
Ingen som bryr sig om en, ens för en liten stund

Men jag har det bra idag
Jag har det bra idag
Det är en vanlig dag och jag har det bra
Jag har det bra idag

Varje dag dör det människor
Gamla och unga, stora som små
Sånt är livet, svårt att göra något åt
Men just nu idag så har jag det bra

Jag har det bra idag
Jag har det bra idag
Det är en vanlig dag och jag har det bra
Jag har det bra idag

Allting handlar om relativitet
Man jämför sig och mäter om så i hemlighet
Men om vi slutar mäta oss med de som har det bäst
Skulle vi nog märka, vi lever i en fest

Jag har det bra idag
Jag har det bra idag
Det är en vanlig dag och jag har det bra
Jag har det bra idag

Jag vet inte om ni tycker som jag
Men just nu idag så har jag det bra

Jag har det bra idag
Jag har det bra idag
Det är en vanlig dag och jag har det bra
Jag har det bra idag


Jag måste sluta röka

Jahaja, min dator vill typ att jag ska sluta röka..? Kolla här:


Den där rutan "till ett liv fritt från tobak" har typ laggat fast och sitter kvar, vilken sida jag än går in på. Den är ganska mycket ivägen nu när jag skriver också. Har klickat på krysset en massa gånger.. Hm, dags att sluta röka eller vadå? :o

Vafan? Kan inte publicera det här inlägget ens. Rutan är ivägen för "publicera"-knappen.. Jaja, får spara "som utkast" och publicera när jag fått bort den då!

Update: Pjuuh! Äntligen fick jag bort den!!!


Danny Gokey - I Still Believe


Låten börjar efter 17 sek..!

I never saw a man who walked on the water.
I never met a man who walked on the water.
But I still believe.

(För bättre kvalla klicka här!)


Orcparty

Jag och Jonka for ut en sväng för att träffa en tjej, Petra, som var på fest. Sen när vi stod och surrade med henne så kom Igor förbi och det slutade med att vi gick upp på festen och socialade där ett tag med lite folk. Nej, ingen alkohol för våran del. Kommer bli fett skönt att vakna upp imorgon och veta att jag för en gångsskull inte är bakis på en lördag! :D Nu hade jag tänkt försöka sova såfort jag bara blir trött och kan..


Igor och Jonki fattar vad jag menar med bilden ;)


Bra på att roa oss?

Seriöst pensionärsvarning på hög nivå. Ikväll (hittills..) har jag och Jonka druckit kaffe, kedjerökt, spelat kort och lyssnat på Ted Gärdestad (OK, en låt. Men iaf!). Vad blir det nästa helg då? Bingolotto och monopol eller?..

Men det är sådana här kvällar man verkligen tycker det är värt att vara helgalkis! Jaja, förhoppningsvis tar vi oss ut, hittar några nyktra människor och hittar på någonting innan kvällen är över! :)


Ser positivt ut

Wiho! Jonka ska inte heller festa ikväll, vilken tur jag har. Ska alltså umgås med han och jag har faktiskt ingen aning om vad vi ska hitta på. Båda är småsugna på att göra någonting annat än TV bara.. Men vi vet inte vad? Och som jag sa, så verkar det festas på många håll. Jaja, alltid någonting hittar vi ju på :D


Får väll försöka tvinga Jonka att se idol om vi inte hittar på nåt annat!


Gulligt..

Något random från Jokkmokk addade mig för ett tag sen på facebook, sen MSN. Han säger att han är 95a, men har lite svårt att tro att en 15/16(?)-åring skulle skriva såhär:


Och det här är bara en av alla konstiga saker han skrivit. Han har även bett mig komma till Jmk för att köpa snus  åt han och sen göra något, frågat om jag har någon kompis som är 95:a och frågat efter deras nummer isf osv.. Haha! Helknas ;)


Friday!

Alltså.. Nu är det fredag och jag har inte haft några planer på att festa. Som vanligt direkt man kommer hem och kollar facebook (festbook?..) står det "SKÅL" på varannan persons status! Så jag menar, vad ska man då hitta på?

- Har verkligen ingen lust att bara sitta hemma rakt upp och ner.
- Sen att gå på fest nykter är ju förstås ett alternativ, men inte speciellt roligt. Blir liksom ganska drygt efter ett tag bland alla fyllosar..
- Att sitta hemma och någon annan och bara chilla och kolla film går ju förstås, men jag är ju sugen på att hitta på något!

Hmm.. Jaja, får väll se vad som händer ikväll.

P.S! Skulle det av någon riktigt knasig anledning sluta med att jag far på fest och dricker så.. Påminn mig ikväll hur mycket jag kommer ångra mig när jag vaknar upp! Men förhoppningsvis så händer inte det :D


Vi(jag) hoppas..


Reklam ;)

Känner att jag vill vara lite snäll och göra reklam för elk-sidan, haha!

"ELK Är ingen Öl,

det Är en livsstil"

"Grattis! Du har precis kommit till en betydligt bättre del av internet! Vi är en massa folk som inte är riktigt hundra i våra huvuden. Men festar bäst, som festar jämt. Känner du dig också som en älg? JOIN ELK-CREWKlicka → här ← för att komma till sidan :D
              


Dålig bloggdag

Har inte bloggat nåt idag, jag veeet. Men har varit på skolan och sen har jag inte orkat. Och jag har tyvärr ingenting att skriva om nu heller.. Är på halvtaskigt humör, trött och så.. Men skriver väll ifall jag kommer på något att skriva om.

Btw, ska se Robinson ikväll. Tycker egentligen det suger, men eftersom att jag fortfarande är i Sjulsmark så har jag inte så mycket annat för mig och kan lika gärna slappa framför TV:n och så :)





Skola imorgon

Oj, är det redan Torsdag imorgon?.. Vad fort veckan har gått! Kanske är för att jag haft kul på praktiken? Nåja, imorgon är det skola för min del. Känns inte lika drygt som vanligt. Ska faktiskt bli lite skönt att vila från barnen, haha! Och att träffa folk förstås. Man missar ju faktiskt att höra saker som hänt hit och dit när man inte är på skolan.. Tur facebook finns ;) Har förresten sovmorgon till 10:20, så känns lite tärt att jag ändå är framme på skolan typ 8:30.. Äh, det går nog också bra.

Nu blir det en kvällsrök, sen two and a half men innan jag ska sova. God natt!


Vad vore two and a half men utan Jake? ;)


Snö of sweden

Justja! Fick ett jätte fint armband idag :) Och jag som aldrig får nog av armband!





Och eftersom att mobilkameran suger så här är en mer rättvis bild:


Fint va? :D


Har inget annat att skriva


..Och jag "klagade" på 36 först :p


Snart halloween

Som alla vet så är det snart Halloween. Jonka har redan hittat sin maskeradkostym, men det är bra att vara ute i god tid. För han så blir det denna:



Hahah, håller med om "konstigaste kostymen" :D


Facebook igen

"Jag heter/kallas: - Jag vill: - Jag vill ha: - Jag är rädd för: - Jag är inte: - Jag sjunger: - Jag är: - Ett djur som jag påminner om är: - Jag älskar: - Kopiera detta till din status och svara på frågorna med ett ord som börjar på första bokstaven i ditt namn..."

Orkar inte göra på ansiktsboken och har tråkigt såå..
Jag heter/kallas: Tina
Jag vill: Trolla (På riktigt!)
Jag vill ha: Tobak (Cigg)
Jag är rädd för: Tystnad
Jag är inte: Töntig (Är ju grym..)
Jag sjunger: Tondövt
Jag är: Tuff (Maaaassor, vet ni väll?)
Ett djur som jag påminner om är: Tiger (Kom inte på nåt annat?)
Jag älskar: Trevligheter

:)


Pälsmössa?.

Måste bara säga det här. Den omtalade pälsmössan. Allvarligt? Det är ju inte snyggt någonstans. Ingenting jag någonsin skulle ta på mig och tycka det är snyggt. Förstår mig verkligen inte på modet med den.. Och så syns mössjäveln överallt, vilket gör mig irriterad. Det är INTE snyggt. Enligt mig alltså, alla har ju förstås delade åsikter, precis som med allt annat.. Annars hade ju ingen haft dom ;)

Gillar Jonkas kommentar:







Facebook



Ja. Som ni ser så har jag haft det jag gjort. Kan ångra att jag la upp den där "statusen". Haha nädå, bara roligt att folk får veta vad man tycker om dom =) Dock lite tråkigt att det blir så mycket likadant skrivet till folk man inte känner så bra. Menmen, synd att ingen jag ogillar har "gillat", så jag får skriva något elakt till någon! Haha, skoja bara. Nog för att jag hade typ gjort det. Eller? ;)


Vill ha sommar igen..

Viktigt att inte glömma för detta inlägg: Jag har praktik på en förskola.

Idag på lunchen gick jag en liten promenad, sen satte jag mig bara och chillade ute. Haha! Märks verkligen att hösten är här till 100%. "Rått" i luften och löv precis över allt. Helt gult på marken. Ni kan ju säkert tänka er alla lövkrig jag får ha om dagarna.. ;)


Sånt-dära-konstigt-inlägg

En bild säger mer än tusen ord..


Trust me - this is wierd. Mer än så säger jag inte.


Nu: praktik

Har precis fyllt mobilen med lite ny musik. Nu ska jag gå till bussen, tjo :)


Jonka visade en bra låt!




Sean Kingston är en favorit som jag lyssnat mycket på förr. Och Nicki är en helgrym brud. Hon är med i massa bra låtar :D Klicka på namnen för att höra mer..


He orn sä!

Nu sitter jag här med cappuccino (än en gång, haha..). Lyssnar på musik och funderar en massa, som vanligt. Är det jag som är grubblarn, eller?.. Känns som att jag jämt funderar på saker. Well, det måste man ju också få göra. Ska iaf invänta "halv åtta hos mig", sen blir det förhoppningsvis en tidig kväll med tanke på gårnatten, haha..

:question: :S Typ jag just nu.
Fast nej, inte emo. Absolut inget speciellt mina kära vänner! :thumbup:

Randomlåt:

 ← Bra!♥

Vem har dålig humor?..

Jag? Eller Jonka? Han skickade just en länk till denna video:



Och ärligt, fattar jag inte vad som är kul. Tror Jonkas humor är lite dålig idag :)
...Eller är det min?


Can't fokus..

Hej! Till att börja med ska jag säga att jag har haft en toppen dag. Var faktiskt jätte kul att fara på praktiken igen (fick inte vara där förra veckan pga skolan..). Lätt bästa praktikplatsen jag har haft under dessa tre BF-år. Så himla söta barn också. Jaja, nog om det. Dagen har då som sagt varit bra trots att jag bara sov 2 timmar i natt. Har haft ett bra humör också, faktiskt.

Och jag är som sagt fortfarande i Sjulsmark! Blir här till på fredag efter skolan :D



Tre av alla gulliga barn! Alwa, Rasmus och Gabriel.
Som jag för övrigt lekte massa lekar med under dagens utestund.. Bland annat någon törnrosa-lek, "1 2 3 rött ljus" och springtävlingar typ. Barnsligt kul, hehe.. ;)


Vafan gör jag uppe nu????

Jahapp. Jag vaknade liksom klockan 9 imorse och jag hade krypit under täcket för nån timme sen kring 22:40. Och nu är klockan typ 01:30? Kunde iallafall inte sova, hade en massa tankar. Så jag ringde en och fick ett välbehöverligt samtal. Känns mycket skönt nu när jag fått svar på många frågor. Tack! Åh, haha, känns töntigt och låter töntigt att skriva såhär men det är verkligen jätte skönt i kroppen! Känns som att en sten farit från hjärtat. Nu kan jag andas ut och slippa massa förvirring som stör min sömn :D:D

Puss!


Till och med Svampbob..

Har ni tänkt på en sak? På hösten blir typ alla emo. Många gör slut, får problem och blir allmänt deprimerade. Sen smittar det av sig på varandra. Usch, kan verkligen hata hösten och allt emosnack hit och dit. Speciellt skumt känns det att han/hon är emo över typ samma sak.. Öh. En konstig grej jag inte vill/kan förklara. <-- Ignorera bara.. :o


Up and down

Haha,. Min statistik går hela tiden upp och ner. Ingen dag är den andra lik, typ! Tycker att det ser lite kul ut bara, okey? :) 






Asfaltskritor

Medans vi väntade på att "kakorna" skulle stelna gick vi ut och ritade på vägen. Kände mig som typ 8 igen. Men det är ju alltid roligt med lite back in the days saker..



Bakning

Jag och Jessica bakade någonting som jag faktiskt inte har en aning vad det var. Nåt recept som hon ville göra. Inte precis det godaste jag ätit men.. Det dög! :p


Av chokladen som blev över gjorde vi:


Plus och minus

Antar redan nu att inte en enda kommer skriva en kommentar om det här, men kan iallafall fråga er eftersom att ni är så söta och faktiskt läser min blogg! Och skulle fallet vara så att ni vill att jag ska ändra något så kan jag väll kanske fundera på att fixa den saken, hihi. Vad vill ni ha mer respektive mindre av? :D


All I do is win

Spelade just ett spel med min lillasyster i brist på annat här i Sjulsmark.





Här ser man ju vem som vann.. ;)


Tja fula får


Dator. Snus. Cappucciono i en fårmugg. Och en gris.
Visst har jag mycket att göra atm? :)


Kära dagbok

Har precis bloggat i min dagbok, eller vad fan jag ska kalla det. Min lösenordsskyddade blogg helt enkelt. Kan verkligen älska att ha en sådan :D Så skönt när man inte kan/vill prata med någon om saker som mam bara måste få ur sig. Helt perfekt!


Precis just nyss


Tja mig själv, kass kamera kass bild grym tjej, jåjajjemän :cool:


Stort hjärta ♥


Sen jag såg dig första gången förändrades allt.
Baby, bara ge mig din hand..

Jag ger vad som helst och du vet att jag kommer fortsätta,
tills du förstår att jag har stort hjärta.
Jag ger dig ett stort hjärta (Hej!)
Ett stort hjärta (Hej!)
Ett stort hjärta, jag ger dig ett stort hjärta.


Med dig baby, så blir jag aldrig fattig.

Är du rädd för min ärlighet?
Snälla förstå mig.


Klicka på bilden för att höra via spotify!


Hade lite att göra så..

Ops... Såg nu att jag failade och att det blev lite fel där nere.. :( Jaja, när jag likaså har suttit och gjort det så kan jag ju lägga upp det.



Hittade en randombild

Hittade en bild i min mobil sen i Fredags, hehe :D


God morgon

Just nu sitter jag här och dricker cappuccino, eftersom att jag inte hittade det vanliga kaffet. Men då jag likaså har mjölk i kaffet annars, så passade det ju ändå bra! ;) Igår tog jag ju som sagt det lugnt med Jessie och kollade film:







Mys med lillasyster!

Som rubriken lyder, ikväll blir det myskväll med Jessica. Bestämde mig för en hemmakväll och for till Sjulsmark. Sen så har jag ju inte träffat Jessica på ett tag, så tänkte umgås lite med henne ♥ :D Vi ska baka nu, sen ska vi placera oss i soffan framför TV:n med någon film eller så. Helt enkelt bara mysa på och umgås!

Jaja, nu tjatar hon så ska baka, haha. Ha en bra lördagskväll, puss!




Där var några bilder på tokungen!.. ;)


Lördag

God "morgon"!

Vaknade för någon timme sen och jag är faktiskt inte bakis, så otroligt skönt! Blev iallafall Kalles igår och det var riktigt trevligt. Så det var värt att fara dit, tycker jag. Idag/ikväll har jag ingen aning om vad som händer. Funderar på att bara vara hemma. Sitter och snackar med min systrar lite också om deras planer för ikväll :)


:love:


Vad gör vi? Nu kör vi..!!

Efter mycket om och men så sprättade jag precis första ölen, struntar i allt tjorv och börjar om på nytt att tagga. Ska med en buss om ca 30 min, sen förfesta och därefter blir det utgång @ Kalles. Förhoppningsvis så blir det värt det och en kul kväll :D



Såhär ska syskon vara:


Resten är en gåta! Och nej, ingen ironi i detta.. :)


Ölen på kylning!


Frågan är som sagt, blir det fest eller inte? Har faktiskt inte bestämt mig än..

Känns ju fint att pimpa upp bilden på 5 ynka billiga "alkikisöl".
Hade ju varit en helt annan sak om det hade varit vin eller annan alkoläsk.
Hade passat stjärnorna och den rosa texten bättre. Haha ;)

Hoppas ni känner irionin.


Idag

Nå bilder bara för att det var längesen jag la in (förutom de två föregående inläggen).


Haha, att han alltid ska göra nå lejt.. ;)


Smygbild!!


Kan älska Linuz min på bilden! Hahah, helgrym :D


Kaffe, choklad, kort?..

Igår satt jag och Marre hos hennes mormor och spelade kort, drack kaffe och åt choklad. Vi kände oss rent ut sagt som nå gamla kärringar. Haha! ;)




...Som numera blivit brunett igen. Blev skitsnyggt! :thumbup:


Lite sena bilder men..




Tur mobilkameran levererar!..
Men är glad att jag fick låna en mobil som ens har kamera :D


Skolan

Just nu sitter jag i skolan och har "människor i behov av stöd"-lektion. Efter det har jag bara foto kvar, sen slutar jag. Wiho! Då blir det hem och bestämma mig om det blir fest eller inte. Men det ser ut som att det blir elken som talar ikväll, haha. Börjar faktiskt bli festsugen. Förmodligen för att jag känner att det är fredag! Då brukar partysuget komma med en smäll. Menmen, får som sagt se. ;)

För övrigt så sitter jag och kollar första avsnittet av Kenza & Tyra show ist för att jobba!


Tror det kommer bli underhållande :)


RSS 2.0