Jamen härlig onsdag

Jag och Marcus hittade inte på någonting annat än att sociala med mamma och hennes vän. I brist på annat och rastlösa som vi var så började vi busa runt som småungar. Vi dansade, sjöng, busade som småbarn, ni vet.. La snö i mammas tröja, kittlades, "slogs" osv. Hahaha. Ja.. Sånt där som syskon gör..? Jag och Marcus känns ju som syskon nu för tiden. Btw, igår insåg vi att vi har varit nästan allting som gör att vara! Haha, vi har haft i princip alla sorts relationer. Jamen då vet ni ;) Bland annat förhållande, ex, bästa kompisar, hatat varandra, kompisar, "syskon". Hahah!


Ett år gammal bild på oss..!


Drop the world

Idag har jag införskaffat silvershampoo, lovely! Blir att nöta bort det gula, hehe. Annars hade det inte alls hänt mycket idag.. Jo. Haha. Failade ju lite.. Blev att jag köpte fel shampoo! Köpte något som såg precis likadant ut och märkte det inte förens jag kom hem, så jag fick lov att fara och byta. Haha, bra Tina. Bra. Väntar iaf på Marcus nu och är galet rastlös! Hoppas det händer nåt skoj ikväll... =)


Save your stories for somebody new




Sister Hazel - Take A Bow
Spotifylänk

So baby take a bow,
Smile for the crowd.
I'm already over your crying shoulder,
So you go your way and I'll do the same.



Jag gör vad jag vill, du gör vad du kan

Godkväll..!
Efter luleå besöket (vi var på Willys typ) så gick jag och Marcus till Alle och vi tre vidare till Johanna! Så jag kom alldeles precis hem. Ska sociala med mamma innan läggdags, men tänkte blogga innan och slänga in på random bilder, typ. Dagen var dock slapp, endast en lektion. Fotade lite med Sofia, bilderna kan ni kanske få se senare. Har dom "hemliga" på pixbox, haha. Kan säga att jag taggar till fredag, PARTY! Blev dålig bloggdag idag, men är man upptagen tjej så är man ;-)


Marcus var ju så himla gullig och fick för sig att bjuda på en cola, haha ;-) Thanks!


Jag och Marcus när vi kom ut från Willys, som småungar:
Marcus - Jag ska sitta fram!
Jag - Neej.. Jag måste kunna välja musik.
Marcus - Jåå, det är lättare att röka då!
Jag - Hmm.. Vad får jag för det?
Marcus - Du fick ju en cola!
Jag - Okejdååå..


Mamma köpte nåt fränt vin som jag var tvungen att fota "chill out", lät ju chill ;-)


We're going to the L-town

Luleå en sväng med mamma och Marcus!
Bloggar när jag kommer hem om dagen osv. Puss babybabies.


He can knock me out

GOD MORGON!
Härligt att stiga upp 11..! Har kommit ut ur duschen nu, håller på att fixa lite musik till mobilen. Sen blir det att ta mig nå frukost/lunch, sen göra mig klar därefter iväg för att endast ha fotolektion. Är det inte looooovely some days? :)


I'm unstoppable

Sådärja, då var det kanske dags att lägga sig. Om än man har sovmorgon till 13.00. Då är det dessutom bara dans som jag inte ens ska medverka i. Så min egentliga tid jag börjar är 14:15. Då har jag bara foto sen slutar jag, inte klagar jag för det! Nu ska jag däremot tagga till sängen och kolla på en svensk film "lejontämjaren". Blir min film att somna till ikväll, haha. Vi hörs imorgon mina awesome läsare!


Cause he can, get the knock out




Lil' Wayne feat. Nicki Minaj - Knockout
Spotifylänk

Baby 1 2 3,
Tell em get the referee.
Cause he can, he can, get the knock out (get the knockout)
Hit the telephone please, it's an emergency.
Cause he can, he can get the knock out (get the knockout)

 


I just wanna say; I got you

Idag var jag hemma från skolan, imorgon börjar jag 13 och har endast en lektion. På onsdag har vi bara redovisningar all day. Och vet ni vad som är på torsdag? Ja, men givet! Det är självklart påsklov. Soft eller? Ibland kan man inte annat än att älska skolan alltså ;-) Tyvärr så ska nästan alla bort under påsk.. Trist värre. Tur så finns det ju några sötnosar @ home! Ändå nice. Det blir nog bättre än sportlovet!


Ännu etta på en stalker-lista



Nog för att Anton inte ska yttra sig så mycket. Han är rätt bra på att vara facebook-nörd och stalker-number-one på folks listor också. Till exempel min lista. Där har han hållit fast vid sin första plats länge nu och fortsätter så ser jag..... :p





Mondaymorning and i'm without you

Hello!
Blev hemma idag eftersom att jag sov nästan ingenting i natt, har legat och hostat som en tok.. Så hade aldrig orkat koncentrera mig eller något, så tyckte att det var lika bra att sova. Så nu sitter jag här och lyssnar på some asm music. Har just insett en till sak, jag är världens jävla facebook nörd! Jag är typ top-5 på allas stalker-listor. Hahah, ojoj. Här är några exempel;













Och fler finns det.. Stalker-Tina, yee-he.


What goes around, comes around

Hörde att det hade blivit lite break-up hära runt omkring between *host, host*.. They Called each other idiotzzz osv. Men sen blev det tydligen försoning, naaw. How cuute! Aja, det jag ville komma till är var det inte nyss så "perfekt, underbart, bra, vi två mot världens, blöblö careface-talk"..? Allt är tydligen inte så perfect som ni inbillar er. Tihi. Har sagt det hela tiden och ni lär ju märka - Det man gjort slår tillbaka one day.. ;) Ingen går ostraffad. Det bara är så! Payback-time bitches. ENJOY!!!


??? ;-)


Hittade en bild på mig och Linuz

Kollade på Sofias blogg och hittade denna sen i lördags på valls.
Snacka om snygg man är när man är på skoter-tur/utekväll..!


Håller ju bara i cigaretten förstår ni väll ;);););)


I'll do what I want 'cause this is my life





Skillet - Awake And Alive
Spotifylänk & textlänk

I'm awake I'm alive
Now I know what I believe inside
Now it's my time
I'll do what I want 'cause this is my life
here, right now
I'll stand my ground and never back down
I know what I believe inside
I'm awake and I’m alive


Bilderna från vallsberget!

Kan säga att läskigast var ändå att åka madrass i liften. Haha, jag och Sofia failade lite hit och dit. Men något lyckat åk fick vi iaf. Då vi inte tog oss upp i liften fick vi lov att ta Jonka och Alle till hjälp! Då gick det lite bättre. Blev nån timmes åk.. =)


Tommy och Linuz


Sofia


Sofia, Tommy och Linuz


Som att jag och Sofia stekte i backen, haha :)


Snacka om att det gick fort, haha, ojoj. Men kul var det, tro mig!


Marcus åkte lite bräda också.. Ehm. Ja. No comments om hans talanger ;-)




Jonka och Alle i backen


Jag och Sofia. Bjuder på denna, snygga är vi ju ;-);-)



Efter det for vi till Linuz och bastade! Blev en lyckad kväll. Fick åka skoter och allt! :D


Fredagens bilder!

Tog dock ännu fler bilder än vad jag lägger upp!


Karin, gullunge!


Jenny och Alexandra


Rebecca


Karin goes partiegirl ;)


Olivia, Karin och Frida


Garga posar.. Haha!


Peter posar också på ganska fint :D


Jag och Peter. Hoho, jag var too nice för att vara med.. ;-)


I never give up a fight

God morgon!
Igår blev det en massa kul på valls! Skoter dit, åka madrass i liften, grilla lite, umgås osv. Superskoj! Sen for vi till Linuz och bastade. Det blev jag, Sofia, Alle, Jonka, Tommy, Marcus och Linuz :) Självklart så blev det lite bilder i min mobil. Ska tömma min mobil senare och lägga upp fredagens festbilder och gårdagens bilder. Däremot så måste jag städa/tvätta idag.. Så min update blir inte bra förens ikväll. Vet, har varit kass på att blogga i helgen. Men har som sagt haft så mycket skoj för mig ;-)
Hörs sen babes!


Inlägg med blandade gamla bilder

Jag säger bara: MINNEN!


Jag på phb. (Sommaren - 09)


Mamma och hennes dåvarande "kille" på phb. (Sommaren - 09)



Jag på phb, igen. (Sommaren - 09)


Jag och Marcus (Midsommar - 09)


Forsränning i Vindeln! (Sommaren - 09)


Jag och min ex pojkvän Pontus i Jäckvik på semester (Sommaren - 09)


Pontus och jag på phb (Sommaren - 09)


BJUDER PÅ DENNA, HAHAH!

Jag och Marcus med Linuz i hörnet (Midsommar - 09)


Söt-Marre på fest hos mig! (Hösten - 09)


Jag och Linuz på fest (Vintern - 08)

Ah, fifan vad man har minnen.. Saknar det! ♥


Skotertur till valls

Förlåt för att jag inte har lagt upp bilderna osv från gårdagen! Får bli imorgon. Har haft fullt upp idag, varit en sväng till stan, käkat pizza, umgåtts osv. Ikväll blir det en skotertur till valls med massa folk, blir nog mysigt! Ska grilla, åka madrass osv. Fun, fun! Väntar just nu på att Linuz ska käka och så. Lär nog inte heller bli  något mer skrivande idag. Men imorgon kommer jag åter med bilder och info! Vi hörs då.


Good morgning

God morgon!
Ja, det är faktiskt en ovanligt god morgon för att vara "dagen efter" ;) Glömde dock att ta bakis-tabletterna igår kväll, men är iaf inte bakis, skönt! Vet att jag bloggade uruselt igår, men hade fullt upp med att agera frisör på mamma, fixa mig, tagga med Karin och sen blev det fest! Tog faktiskt lite bilder igår, så ska lägga in dom senare. Tänkte bara säga att jag lever och ingenting hände igår! Hörs sen!


It's gonna be party tonight

Tjeeeeeena!
Sitter på skolan med Blondie och har lunch. Kan ju säga att det är nice att vara på skolan efter en heldag hemma, haha. Tro det eller ej! Hade föressten tänkt vara nykter ikväll och fara ut och grilla med lite folk. Men tyvärr peoples, blir inte så. Träffade Karin i skolan så jag snackade lite med henne och bestämde att det blir fest ikväll. Nice nice, är ändå taggad och sugen på det som fan! Jag som har varit så less på fest hit och dit. Men nu jävlar kände jag mig sugen på det ;-) Aja, hörs sen!


Någon som provat dessa föressten? Har hört att de funkar på vissa.
Har dock själv aldrig provat, så ska ta och testa två innan jag lägger mig ikväll..! ;)


Hey baby, it's a long long way.

Marcus var förbi en sväng, så det blev surr med han om bland annat gamla minnen dvs midsommar i somras osv. Haha, alla svensby-partyn och grejs. Nog var det allt en good summer. Riktigt back in the days! Aja, nog om det. Imorgon är det fredag, inte illa alltså! Tror det blir nyktert, fast fest finns också i tankarna dock.. Annars blir det kanske mysgrillning osv med nå folk. Vi får se, har inte riktigt bestämt! Ni lär ju få veta imorgon. Nu ska jag sociala vidare på ansiktsboken och msn. Ska även på skolan imorgon. Inte alls sugen på att sitta hemma. Vi hörs imorgon =)
God natt cuties!


En av snyggbilderna! Haha. Fifan. Jag kan också bjuda på mig själv ;-)


Våffeldagen

Ja, ni vet. Det är ju våffeldagen idag liksom! Egentligen tycker jag inte sådär jätte mycket om våfflor. Men mamma tyckte att vi skulle äta det till middag, så hon gjorde det. Jag åt två våfflor med grädde och sylt och en halv utan något på och gissa om jag mår illa? Fyfan, det är ju knappt någonting. Haha, vilken fjolla jag är!


Orkade inte fota mina egna våfflor, så google.se är bra att ha!


I don't care about what they say



Fick reda på den här låten av Linuz ganska nyss! Han skickade bara ett sms och bad mig höra på denna och en till låt. Den var bra, så det får bli dagens låt idag.


Social Distorition - Angel's Wings
Spotifylänk & textlänk 



 


Ny kategori - Dagens låt!

Rubriken säger allt. Ska börja försöka lägga in "dagens låt" varje dag. Kan ju dock inte lova att jag kommer att göra det exakt varje dag, men jag ska försöka! Jag älskar ju musik, så det blir några timmars musik-lyssnade per dag. Lär iaf inte bli problem att hitta dagens låt. Finns varje dag någon låt jag av någon anledning tycker är speciell. Kan vara en låt som påminner mig om något, en ny låt jag fått av någon eller hittat på annat sätt, en låt jag bara tycker är bra för dagen osv.
Helt enkelt - the song of the day!


I know my friends tooooo well..

Vad var det jag sa om buskommentarerna i förra inlägget?
Jo - Första var Linuz och andra var Blondie. Vem hade rätt? ;-)


Jag vet att ni saknar mig ;)




Anonym om Sjuk...:
Du är ju då fan inte sjuk. Kom hit förhelvete annars kan du ju ta ditt feta arsle och dra åt helvete! Hör aldrig mer av dig. Fittunge.

Anonym om
Sjuk...:
Sjuk, joo tjenna! Om man är sjuk då orkar man inte sitta ute och steka i solen! Lögnare! Faan ta dig fitta!

Svar:
Haha, naaw. Puss på er Linuz/Marre(?). Den översta kommentaren låter som Linuz och den understa som Blondie. Vet att ni saknar mig ärtor. Förstår att skoldagen blir tråkig utan eran favorit dvs mig. Hihi, nemen. Jag kommer ju imorgon ;) Så ni får överleva denna torsdagen utan mig. Have fun och så see you tomorrow ♥


Ni andra. Ni kan ju föressten ta och kolla in mina mongovänners bloggar!
Linuz blogg. Han uppdaterar nästan aldrig längre, dock.. Blogga bättre, Linuz!
 Marielles blogg. Hon uppdaterar bra i vissa perioder, sen blir hon slö på det.


Sjuk...

Hej mina lovely läsare!
Som jag sa igår så blev jag hemma idag. Mamma kom in och väckte mig 9 och sa "Linuz är på väg för att hämta en bok som han behöver idag, så nu får du kliva upp!" så det var bara och pallra sig upp och ge Linuz boken som jag lånade för att plugga. Tack Linuz, tack så jävla mycket! (hehe, skämta). Är faktiskt soligt ute idag, så ska väll kanske sätta mig ute och steka i solen. Usch alltså, jag hatar att vara sjuk! Man blir så rastlös och så känner man sig så "euw".. ;-) Så jag taggar för att fara till skolan imorgon. Ska även färga mämis hår idag, ojoj, tärt lix! Aja, vi hörs sen.


Min nice *not* sjukoutfit. Höhö! ;)


Alla snubbar vill ju vara katt

Kände mig sugen att kolla på en barnfilm ikväll och fick ett nice tips om "Aristocats", haha! Det var ju år och dar sen man såg den. Så det blir min film att sova till. Blir som sagt hemma imorgon, känner mig inte alls nog pigg för att fara på skolan. Blev rätt jobbigt idag och kunde ändå inte koncentrera mig av all huvudvärk... Dock far jag förhoppningsvis på fredag igen. Man blir så rastlös av att ligga hemma! Har inte heller lust att sitta hemma hela helgen, haha. Aja, ska skriva på msn och sms ett tag. Sen se film! Puss och god natt - Hoppas ni sover gott, lär ju inte jag göra..




Krrr... Mjaou!


Tips ang. hår

TRESemmé-shampoot + balsamet är superbra! Det gör håret jättemjukt, glansigt och så behöver man inte alls ta mycket av något, så en flaska räcker väldigt länge! Rekomenderar helt klart. Funkar faktiskt jätte bra på mitt hår som får stå ut med mycket som tex blekas, färgas, plattas, fönas osv. Try it..! ;-)




Google's bild, så jag använder inte just den sorten.
Har det för slitet/torrt hår!


Stuck in the moments with you

Hej på er!
Förlåt att jag inte har bloggat, kom ju faktiskt hem från skolan redan 14:30.. Men då blev det att se film med lillasyster och direkt efter äta middag! Nåväl, jag har iaf blivit mer förkyld - typiskt! Så jag ska nog vara hemma imorgon om det fortfarande är så här ikväll.. Huvudvärk, halsont, hosta - you name it. Det suger! Så det blir då ingen promenad för min del ikväll...... Blir bara att ta det lugnt.. *Tyck synd om mig, hihi*


Superchick

Tjenizpeniz!
Sitter hära och ska alldeles strax gå iväg till bussen. Jag far till skolan, trots att jag hostar som en galning och ögonen bara vill gråta. Fan. Mitt smink idag då.. =/ Awf. Aja, he orn sä! Nu ska jag sluta svammla. Bloggar mer sen. Kisses!


Jag är en superchick som övervinner förkylningen!
..Igors bodyguard också ;-)


You're the only one who can save me...

Jag önskar jag kunde säga att jag är lycklig.
Jag önskar jag kunde säga att jag kan utan dig.

Hatar tanken på att du inte är min..


Justin Bieber - My World 2.0

Detta inlägg är ägnat åt min lillasyster Jessica!
Jessica, du som gillar Justin Bieber, såg precis att hans nya album "my world 2.0" har kommit ut på spotify nu. Så du kan nog vara lugn, han är vid fullt liv ska du nog se. Du kan klicka HÄR för att komma till albumet! :)



Här är en låt som jag gillade texten på;


Justin Bieber feat. Jessica Jarrell - Overboard

"I'm overboard and I need your love
Pull me up (Pull me up) I can't swim on my own
Its to much (It’s to much)
Feels like I'm drowning without your love
So throw yourself out to me, my life saver"


Please, give me a sign

Har precis ätit middag och duschat! For och tränade med Anton och Linuz, frågade ifall Marre skulle med, först skulle hon men sen hade fullt upp med städning, hihi. Så hörru Marre, du får ta och följa en annan gång :) Iaf så har jag börjat få hosta, så tränade väll inte precis hårdast i stan, haha. Ojoj, vem har nu smittat mig med en eventuell förkylning? Nej, får hoppas att jag håller mig frisk. Inge lust alls att vara sjuk. Aja, fick ett låttips igår och den var rätt bra. Så jag slänger in den åt er ;-)


Breaking Benjamin - Give Me A Sign


Far iväg och tränar..!

Fick ju sluta betydligt tidigare än väntat, vilket innebär att jag hinner fara och träna idag :) Ska gå in och snöra i mig något litet att äta, sedan slänga ihop grejorna och ta bussen. Sen blir det att promenera hem som vanligt. Nice nice i detta väder!


Någon som inte verkar veta mycket..



Anonym om What am I supposed to do?:
Låt dom vara ifred !!

Svar:
Vem ska jag låta vara..? Don't understand ;-) Puss!


Utedag på skolan

Har haft en utedag på skolan. Det började med några lekar och efter det gjorde vi inte så mycket. Jag, Linuz och Martin satt och mös i solen på en bänk, typ! Haha. Aja, har iaf tagit några snygga bildz under dagen som ni ska få se ;-)


Jag låg på bänken, erkänn nice utsikt? ;-)


Martin och Linuz :D


Freja-folket!


Haha, Alle hitta sig en stol där ute på skolan.


Blondie, fjant like always!


Matte aka stekarn! ;D


Sötjävlatjej!!

Ska visa mitt snygga hår idag, aahjoo!

Så otroligt läckert, ja fifan, söt är man ju ibland ;-))


I don't wanna do this anymore..

Sorry får dålig bloggdag.. Går dock och lägger mig nu. Har en kass dag :(
Känner att orken börjar försvinna igen, inte bra, inte bra.. För ifall den gör det, då går det riktigt åt helvete. Jag har haft så tur dessa gånger som jag tagit mig upp precis innan jag varit längst ner. Fan. Varför nu igen? Det var ju så bra.. Hur mycket ska en människa egentligen orka ta innan det är tillräckligt för ett enda fall..?


TA MIG HÄRIFRÅN! JAG ORKAR INTE EN GÅNG TILL.
Jag vill bara må bra, vara glad och se framåt med ett léende...


Konst mina vänner. Detta är konst!


Dagens fucking fundering

Jag och Linuz sitter och disskuterar ordet "fail" i flertal. Vad heter det egentligen?

Heter det följande: En fail. Flera fail:er.
Eller heter det såhär: En fail. Flera fail:ar?


Update:
Andreas påstår att det heter: En fail. Flera fails.
Kan det stämma..?


Ännu mer update:
- Martinekspjuth' säger (19:23):
haha, egentligen finns de ju inget sånt då det är ett engelskt ord. one fail, two fails

' Tina säger (19:23):
jamen nu brukar vi leka med det i svenskan ;)

- Martinekspjuth' säger (19:23):
haha jappp, å då blir he failar

Ligger det en poäng i det Martin säger? Varken jag eller Linuz tänkte så långt!


What am I supposed to do?

Nu har jag gjort massa korta inlägg om egentligen ingenting. Så jag tänkte att jag skulle berätta lite kort om hur min dag har varit! Imorse hade jag svårt att stiga upp, sliten som fan efter helgen. Sedan fick jag veta att både Linuz och Blondie var sjuka idag. Då kände jag "åh nej..." och ville hem. Jag menar, vad ska jag göra utan mina mobbade små ärtor till kompisar, liksom? ;) Men jag for iaf till skolan och överlevde hela dagen! Hade Sofia och Linnea som bjöd mig på många goda skratt. Har även ätit i stan med Sofia på subland. Inte dåligt! När jag satt på bussen på väg hem så märkte jag hur humöret sjönk. Vet inte varför. Och nu är jag väldigt lättirriterad utan reason. Ja, hörrni. Har ingen aning vad det är för fel. Kan däremot säga att jag som vanligt är grymt less på dom två idioterna. Fifan, blir bara äcklad när jag ser dom, huvva! Pinsamma människor måste jag säga.. Fast nej, ska inte slösa tid på att nämna det! Nu ska jag då hoppas på att jag av någon anledning blir glad..!




Nej, jag har inte glömt bort mina favoriter.

Som många av mina läsare vet, så älskar jag Rise Against.
Jag har inte nämnt dom så mycket på sistone. But I totally love them! ♥ 


So lovely.


I want to be just like you

Can you be my teacher?
Show me your world and the rules.


Om du dog så skulle det vara jag som log

Sitter just nu och har fotolektion. Dock så sprang läraren iväg på en kopp kaffe efter att han slagit på radion. Ehm. Ja. Väldigt slappt! Jag kommer nog att trivas i denna grupp ;-) Aja, funderar på att lyssna på min egna musik. Hajna "empty room, empty heart" och mercy är inte precis min musiksmak. Suger ju gode hårt. Ni som kan kan ju för övrigt mer än gärna lyssna på denna låten åt mig, den är lovely!


Rise Against - Roadside


Mysbild med mysväder!


Joakim Långström är ganska så frän


Fett cool grabb. Eller ja. Tror han själv iaf!

Adios.


Hittade gamla bilder på facebook..!

Hittade gamla bilder sen i somras på mammas facebook..


Pontus, jag och mamma på phb..


Semesterkylskåpet i Jäckvick, hihih..


Jag och mamma..


Jessica och jag i Jäckvick!


Dock inte sedan i somras, utan sen 07..
Men var bara tvungen att visa min söta lillebror! ;-)
Hahah, ser ni inte så liten han är..? Naaw.


Helgens bilder

Fredagens mysparty hos Linuz!


Jonathan och Blondie! Ölspelet ligger bakom denna bild.. ;-)


Jag och Linuz. Jävligt lejda. Ännu mer fulla! ;-)


Jag och Tommy! Dock är jag för "snygg" för att synas, yaop.


Adde och Jonathan! Hahaha. Fyfan. Kolla sovläget liksom! MYSIGT.
Och neeeej, dom är verkligen inte nakna! Haha. Underkläder: ON!
Annars hade då dom fan inte fått sova hos mig.. ;-)

Lördagens mysparty i en stuga på trundön!


Jocke och Marcus!


Chillarna ;-)


Tomas, Jocke och Marcus! :-)


Jockes outfit för er som är intresserade:
Jacka: Någon skoterjacka
Underdel: Rosa handduk
Skor: Träskor
Tillbehör: Prince-cigarett


Åsa, Albin och Tomas bygger en "hage".. :-)


Marcus goes chilliiing!


Mamma ville kramas. Men det ville inte Jocke!
(Mämi får inte vara med på min blogg!)


Albin hoppar hage, typ. Hihi.


Albin beundrar mig när jag hoppas hage! Gissa om jag ägde..?
Tur Jocke ens var bra på att fota. Höhö. Kanske lika bra att kvallan sög.. ;-)

 


Nu är jag äääntligen hemma

Det är skönt! Ska precis lägga in bilderna, så dom kommer upp strax! ;-)


The sun is shining but it feels like the rain is falling down. I hate this feeling so much

God morgon.
Eller nej, det är fan inte alls någon god morgon. Började dricka vid 14 igår och hade knappt ätit i fredags, endast sovit 3 timmar fre-lör och så åt jag ingenting på hela dagen igår. Ja. Gissa hur det slutade? Haha, jag somnade vid 19 igår, efter 4 cider och 2 vinglas. Då var jag inte partygirl kan jag ju säga! Nu sitter jag och väntar på att vi såsmåning om ska börja rulla hemåt. Är inte på finaste humöret. Bland annat så ringde mitt "söta" lilla ex till Marcus (ett annat ex) inatt. Han var i Piteå, på fyllan och ville köpa sprit. Ja, kan man bli annat än irriterad..? Ifred verkar man inte få vara.. Aja, man får försöka att inte bry sig och leva livet iaf :) Because i'm the best! Nemen, nog snackat om det. Vi tar och dissar det, ok? - Fint! Jaja, bilder från hela helgen lär ju komma upp såfort jag kommer hem. Så. Jag skriver hemma! Pussbye.


Som att vi taggar like hell

..Och gissa vilken låt vi taggar like hell? Jamen jasi, he jär hajna låtN;


Det är vad vi poppar i stugan! ;-)


Sitter ute på trundön

Fan. Hade skrivit ett inlägg om gårkvällen och även dagen, men råkade faila och trycka på fel knapp, så nu orkar jag inte skriva om! Får väll berätta imorgon om allt. Sitter då iaf ute på trunön i mammas kompsiars stuga. Kvällen erbjuder god mat, bastu, trevligt umgänge och lite dricka. Blir nog mys! Tror inte jag kommer att blogga någonting mer ikväll, så vi hörs väll imorgon. Puss på er baaabies.


Jocke och Marcus för 1-2 timmar sedan kanske!



Jockes fastkörning, jävligt nice ;-)


Fuck the fucking fuckers

Linuz ville skriva några rader;
TJAAA! Nu är det linuz som skriver, har ni en bra kväll? =) hoppas ni har det iaf, för det har jag!! Är sex i min soffa ok? eeh näääääää! Tina sa nyss att hennes lillasyster brukar läsa hennes blogg och att det inte gör nå att jag skriver om sex, kuk och fitta m.m.. Hör av er fucking fuckers fuck fuck!! :D Tina är bra :) ♥ /linuz


Tonight's gonna be a good night

Hej snyggingar!
Sitter hos Linuz nu med han, Adrian, Tommy, Jonathan, Blondie och Marcus! Vi har spelat lite ölspel, haha..Kul, kul. Aja. Har som it så mkt mer att säga just nu för fan. Blondie har ju dock skaffat sig ett strul och ev. mer för ikväll. Ojoj. Hah.


Blondie is in thaaaaaa house

Hejzaaaan cuties!
Jag och Blondie har ganska precis anlänt @ my place! Jag ska strax hoppa in i duschen, sedan ska vi laga nå käk, blir pastasallad, gottgott. Speciellt när vi gör det, höhö. Sen ska vi väll så smått börja fixa oss i ordning för kvällens party. Jag blir ju som sagt nykter, ska ju dricka vin imorgon blev det bestämt. Men det blir nog en kul kväll ikväll ändå. Jaja, ska pallra mig in the shower nu, skriiiver mer sen.








Galet seriösa bruuudz, as you know ;-)


One heart and one love means one cry

God morgon babes!
Sovit gott? Det har iaf jag. Fastän jag inte har sovit sådär hemskt många timmar, blev inte tidigast igårkväll direkt. Har precis fixat mig klar (var himla snabb idag!) och väntar på bussen som inte går förens om 20 min. Idag slutar jag ca 13:30, då ska jag och Blondie hem till mig.. Sen blir det ju lite partyy! Hihi. Fast det blir lugnt för mig iaf, ska upp tidigt imorgonbitti..! Jaja, nu ska jag gå in (Har mitt rum utanför själva huset) och kolla om det finns något kaffe mabybaby! :-) Peaceyao girlz & boyz.


Google.se <3<3


I know that you all love me

Vad kul att jag har fått så "många" nya läsare :)
Statestiken har stigit och hållt i sig. Det gillar jag a-a-absolut. Totally.

Puss på er pluttisar ♥



Jag älskar min blogg. Ni älskar min blogg. Perfect! ;-)


Marielle "Blondie" Lindströms blogg ;-))


KLICKA PÅ BILDEN ELLER HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HENNES BLOGG!


Don't cry baby, don't cry

Jag såg just världens bästa kommentar på Blondies "personliga meddelande" på msn! De väckte en rolig tanke för mig. Om jag är ledsen, gråter osv (alla gör det nån gång..!) då brukar den första kommentaren när jag blivit lite uppmuntrad, tröstad osv av någon söt person vara "hur ser mitt smink ut?!", haha. Ojoj. Men iaf. Vet ni vad ni ska säga åt mig för att få mig att sluta gråta och vara glad..? :D



Haha, tyckte att den kommentaren passade mig ju..! ;-)
Jamen precis, seriösa tankar här! Skaffa lite humor, folket.
Då vet ni, är jag cryface någon gång, så be mig för helvete att tänka på sminket!


Helgen kommer att smida jäärnet

Sådärja. Då var helgens planer DONE.
De ser ut följande:

Fredag:
Jag och Marielle far till mig, taggar, fixar oss osv.
Sedan drar vi till Linuz, sen kanske vidare ut på fest!
Sedan sover Blondie (Marre) hos mig :)

Lördag:
Åker med mamma (kanske skoter med Marcus) till hennes kompisar.
Sitter där och umgås, smådricker och myser på ute!
Sedan sover vi allihopa över där ute på trundön i deras stuga.

Söndag:
Chillar där ett tag, åker hem, tar det lugnt.

..Ändå hyffsad helg va? Kommer nog att bli trevligt, mys mys ;-)


Jävligt gammal och jävligt het bild på mig och Blondie som inte var blondie då ;-)
Däremot jag var blond så att det räcker och blir över. Liiike it.


Flera planer inför helgen

Nu har det dykt upp fler alternativ angående helgen.
Frågan är vad man ska välja?

Alternativ 1:
På fredagen dra på fest med Linuz, Marre osv.
Då vet jag dock inte vad jag ska hitta på under lördagen.

Alternativ 2:
Fredagen fara på fest med Linuz och Marre, dock nykter och göra en tidig kväll.
Då blir det att fara till mammas kompisars stuga på lördagen och mysdricka lite där.
(Även min lillebror Jocke och Marcus ska dit)

Alternativ 3:
Fara till mammas kompisars stuga på fredagen och då ta det lugnt.
Sedan på lördagen kommer Marcus och Jocke då det blir lite smådricka.



Inte nu världens största alternativ eller funderingar, haha. Men ändå. Vill ju liksom fara på fest på fredagen och äga placet, men hade ändå varit mysigt att vara där borta och dricka lugnt. Hmm..? Dessutom pallar jag inte sitta hemma på lördagen och som sagt så tar jag mig ingenstans i och med att määmi är borta hela helgen. Jasi, pojkar och flickor. Inte äre lätt att vara ung och het! ;-) Haha, ojoj. Skoja!


I'm gonna be lonely for rest of my life

Nu hade jag tänkt gå ut och möta Marcus!
Er och mig emellan kan jag ju ta och erkänna att jag ska tjuvröka, haha. Har ju egentligen slutat (typ). Men jag känner att jag håller på att gå under just nu, så jag måste röka. Har en dålig dag och känner mig allmänt "kass" och "ensam" idag bara. Fast jag vet att jag inte är kass, jag är bäst! Och ensam är jag inte, I've got my great friends. Men då är jag iaf schysst och möter Marcus emot att jag får några bloss, hihi. Kan ju även meddela att pluggandet gick åt hell.. Fel anteckningar, fel papper osv. Ojoj, he sög ju jävlat. Jaja hörrni, vi hörs senare, ska springa ut nu ;D


Mindre söt och gammal fyllebild på mig och Marcusboy ;-)


Har tusen frågor men får inga svar

Kvällens schema
Nu; Vila
Sen; Käk
Senare; Plugga

Jag ska faktiskt plugga, på riktigt. Jag måste! Vet att jag säger rätt ofta att jag ska plugga, men aldrig gör det, haha. Men nu måste jag göra det. Har några ogjorda prov om man säger så. Måste ju bli av med nåt, eller hur? ;) Aja, vill bara ha helg. Helgens planer smider ju inte lite. P-p-paaarty! Jag är galet festsugen, hihi.

Nu beger jag mig mot sängen och lyssnar på lovely music.
See you later, suckers.
 

Såhär söt är ju typ jag också när jag sover. Ja, ohja!


Jag kommer inte på någon rubrik

HEJ 
Sitter i skolan nu och väntar på bussen, sen blir det hem och kanske ta en powernap medans jag inväntar middagen. Efter det så blir det plugg. Ska ta tag i svenskaprovet om romantiken som jag har imorgon. Ifall någon känner sig snäll och vill plugga åt mig, så är det heeelt okej. Nu drar jag. Peace out ;-)


One less lonely girl

Nu hade jag tänkt gå in och lägga mig i sängen. Ska faktiskt smsa lite osv först, innan jag sover! Tror jag kommer ha lite svårt att somna ikväll med alla tankar in my head.. Aja, sånt som är här i livet. Det går upp och ner - precis som en berg och dalbana. Right? Väntar förstås på att banjäveln ska gå uppåt nu.. Any way, tur man har små söta personer som finns och förgyller ens dagar ibland. Thanks guys!


I just want to show you,

Jävligt snygg bild..! Steker ju leeettt sönder kameran.

One nice friend.


Sometimes I just want to run away

Som att jag hade behövt en jävla cigarett nu!
Har ju egentligen slutat, typ. Men nu hade det inte alls suttit illa. Ojoj, i dessa lägen saknar jag att kunna taaagga ner lite med en cigg. Nä, usch. Fifan vad äckligt med röklukt, blähä. Fast brydde jag mig just nu? Nehejdu, jävlat inte det minsta. Alltså. Det är inte okej att gå bakom ryggen på folk. Förstår du det, vah? Ne, men dåså. Du ger ju mig en massa ångest, problemtankar osv, fastän det inte är jag som ljuger och att det inte är för mig du ljuger så mår jag dåligt över det.. Emopower! Adjö.


Vad tycker ni om nya headern? ;-)


Det okända är inte känt

Ska precis se "det okända" med määmz. Brukar ni se det? Haha, jag brukar se det, ibland iaf. Någon som tror på spöken, andar och sånn skit då..? Jag tror att jag tror på det iaf. Dock så vet jag inte ifall jag tror att det okända är på riktigt eller ej. Ibland, ibland inte. Jaja, vi hojres girls and boys ;-)


In my head - Theres only you now

Sitter här och beundrar mina sjukt snygga rosa naglar! Vad jag egentligen borde göra nu är att plugga. Har tyvärr ingen som helst ork till det just för tillfället. Förmodligen inte senare ikväll heller. Så ja. Jag får helt enkelt lov att plugga stenhårt imorgon inför svenskaprovet på fredag. Åh, sitter även här och funderar på allt och ingenting. Ifall ni undrar så är svaret nej, jag kommer inte fram till något! ;-)


Jason Derulo - In My Head


Snart fredag

Fredagens händelser ser hittills lysande ut! Gissa vad det blir..? Jo men absolut, såklart att det ska smida fest! ;) Egentligen skulle jag ju vara "festfri" ett tag. Men jag var ju nykter hela förra helgen. Dessutom ska jag inte på nån skitfest med nå dräggfolk. Jag ska på fest med roligt folk som jag känner! Det kommer säkerligen att bli supertrevligt. Syster Marielle ska även mest troligen komma med och så ska hon sova över hos mig. Lördagen har jag inga planer ännu, så jag är fortfarande fri om någon vill hitta på nåt, förutom fest såklart i och med att det blir på fredag :D


Sitter i skolan

Sådärja. Skoldagen blev bättre än vad jag trodde! Blev ju fint väder och lite varmare. Skönt, skönt!


Google.se is the shit när man inte har egna bilder ;)


God morgon

Drar iväg till skolan. Helvete. Idag orkar jag inte med den.. Nåja. Hörs sen!


God natt..!

Nu är det dags att gå och lägga sig! Men först ska jag svara på lite kommentarer. Förresten, vad kul att statestiken höll idag också! :) Aja, hörs imorgon. Puss ♥


Hahahaha, fail

Pontus' säger (21:40):
jo, måste ha sånna visningbilder för att nån ska tycka om mig =D

- Tina säger (21:40):
Okej, varför vill du att nån ska tycka synd om dig? =/

Pontus' säger (21:40):
va snackar du om?
Pontus' sa (21:40): jo, måste ha sånna visningbilder för att nån ska tycka om mig =D

Pontus' säger (21:41):
PUCKO!! HAHHHAA=D

- Tina säger (21:41):
Jaa? Varför vill du att nån ska tycka synd om dig? ;p

Pontus' säger (21:42):
VARS FAN STÅR DE ATT TYCKA SYND?

- Tina säger (21:42):
JAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH 

- Tina säger (21:42):
oj

Hahahaha. Seriöst. Bra Tina. Bra. Jag lyckades få "tycka om mig" till "tycka synd om mig" två gånger i rad. Ibland undrar jag vad jag tänker med. Någon som fattade denna konversation förresten, eller förstod ni ingenting alls av min "lilla" fail..? ;)


Crazy stalker#2..?

Shit. Nu fick jag just höra ett rykte om att någon galen brud tog åt sig om stalkerinlägget..? Ah, hade ju kunnat vara hon iofs, hon ser ju riktigt galen ut hon också! Ja, fick iaf höra av en vän om DETTA inlägg. Brukar visserligen egentligen inte länka till bloggar som bara är skräp, men nu ville jag visa er. Fattar liksom inte, har jag en till stalker, eller vad är det frågan om?! Ifall man tar åt sig, betyder det väll att man känner igen sig? Oh no.. Hur många är det som ska stalka mig egentligen..? Förresten så tycker jag nog att stalker #2 är läskigare. Hon verkar vara seriösare, liksom. Hon tar åt sig och skriver ett inlägg om mig där hon berättar att hon brukar kolla min blogg. En del är ju inte riktigt kloka! :s Observera dock detta! Ifall ni klickar er in på den där bloggen så ha förståelse för att det mesta som skrivs där är lögner. Hon är myttoman eller någonting liknande tror jag.. Hon är alltså inte frisk!






Ta hand om din mobil

Gör som jag och Linuz! Älska din mobil. Var rädd om den..! ;)



...Kan ni gissa vilken som är min?! :D


Dessa bilder togs samtidigt


Jag tar kort på Jocke med min mobil...



...Medans han tar kort på mig med systemkameran!

Visst märks det att vi har mycket att göra under fotolektionerna..? ;)


Crazy stalker..?

Det är en läskig brud i skolan som hela tiden är där jag är. Hon har svart äckligt risigt hår, klär sig som en pundare, ser ut som en drogmissbrukare och euw, är allmänt skabbig. Ni vet säkert vilken konstig emobrud jag menar..? Jamen iaf. Hon följer efter mig överallt. Hon vägrar liksom att lämna mig ifred! Som tex detta: Datasalen var helt tom förutom jag och en till tjej. Då kommer emot in och sätter sig en dator ifrån mig. På hålen sätter hon sig alltid i närheten av mig. I bussen sätter hon sig nära mig (när vi åker samma). Fråga inte vad hon gör i Öjebyn, hon bor inte ens här..? Tror jag iaf. Hon springer efter mina kompisar som absolut inte tycker om henne, sätter sig brevid dom på lektioner osv. Hon förstår liksom inte att folk inte vill ha med henne att göra, fastän dom sagt det.. Man undrar ju hur länge hon ska hålla på att förfölja en typ..? Hon vägrar inse att jag inte vill ha med henne att göra, inte vara nära henne och att jag enbart tycker att hon är en pinsam looser. Rätt tragiskt att folk inte bara kan förstå att man vill bli lämnad ifred. Usch.. Får läskiga rysningar, hon är helt jävla sjuk.. :( Kan ingen bara hjälpa henne att låta mig vara? Snälla? Börjar bli riktigt irriterande.. Klart man blir less att inte få vara ifred!



Förr hade hon sådana här byxor varje dag!
Euw.. Byta kläder kanske..? :o


Fotografisk bild A

Sitter just nu och har bild lektion, igen.






Långdag idag

Åh, typiskt. Det är -20 idag. Fan. Vars försvann den härliga vårvärmen som kom? Hm. Ja, idag slutar jag som sagt 16:30, så blir tyvärr ingen update förens senare. Tänkte bara så att ni inte tror att jag har glömt bort varelse er eller bloggen..! ;) Peace.


God natt

Nu hade jag nämligen tänkt att natta bloggen och sedan natta mig själv! Sov gott. Och framför allt; vakna torrt! Hörs imorgon snyggingar. Night, night! ♥


Min blogg blir mer och mer besökt

Haha. Jag älskar att titta på min statestik och få sånt här glädjande besked. Det är dagar som dessa som man älskar sin blogg mer än vanligt. Fast ja. Jag älskar alltid min blogg och jag älskar alltid att blogga. Oavsett läsarnivån..! ;)



Förresten. Är det inte på tiden att jag avslöjar siffrorna på mina läsare..? ;) Jag har ju lovat er att göra det! Fast ni får vänta tills jag får en "stabilare" läsarnivå. Jag menar. Vill ju inte ljuga..? Jaja, lovar iaf än en gång att jag ska visa läsarsifforna snart!


Iyaz - Replay vs Solo

Kommer ni ihåg Iyaz singel "Replay"..? Den blev ju himla populär. Jag lyssnade mycket på den. Tyckte att den var superbra! Nu har han iaf släppt en ny singel.. "Solo" heter den. Personligen gillar jag Replay bättre, men solo är också bra.

 
Replay.

VS




Syns inte spelningen till låten..?
Klicka här för att höra Iyaz - Solo via youtube.

Solo.


Vilken av singlarna tycker ni är bäst..? Solo eller replay? ;)
(Klicka på bilderna för att höra låtarna via spotify..!)


Pepparkaka vs Snövit

Jonas har ganska nyligt kommit hem, han har varit utomlands i 2 eller 3 veckor. Så vi satt och pratade lite om det under matten. Vet ni vad idioten säger? Jo, han säger "men jag är inte så brun..". :o Haha, jisses! Själv så tycker jag att han ser ut som en nygräddad pepparkaka strax innan julafton. Eller ja. Något sånt.


Ehm. Ja. Okej. Om Jonas inte är så brun. Vad är jag då? Vit som snö?
Gosch. Måste iväg och sola! Det här blev riktigt pinsamt.


Svarar på alla kommentarer..!




emma om Måndagsmorgon:
Svarar du på alla kommentarer? :)

Svar: Jo, jag svarar på alla kommentarer. Tyvärr är mina läsare väääldigt dåliga på att kommentera! ;) Men jag svarar tillbaka på kommentarer i bloggar. Om inte personen har skrivit en blogg, som nu tex inte du har, så tar jag upp det här i bloggen. Kan även hända att jag tar upp det i bloggen om det är en fråga som kanske fler undrar över, eller om jag tycker det är en viktig fråga.


Ännu mer om skolmassakern

Alltså. Det verkade ju bli ett jävla liv om denna "skolmassakern"..? Det spred sig himla snabbt via facebook och msn! Många verkar ta det på allvar och tro att det kommer att komma någon galning med hagelgevär till skolan imorgon och försöka skjuta en massa folk. Ha-ha, liksom hallå..? Sjävklart så kommer det inte att komma någon. Det är ett skämt? Jag menar, fragbite? Seriös sida ens. Däremot undrar jag hur polisen fick reda på det och hur det kommer sig att de tar detta på så stort allvar. Hm, jaja. Får jag ledigt för att någon tok skämtar så gillar jag det..! ;) Klicka här för att läsa en annan artikel om "hotet".. Kan föressten citera någonting väldigt roligt från Piteå-tidningen! "Finns det minsta risk att hotet kvarstår spärras området av och skolan hålls stängd." Haha, allvarligt talat. Jag kan inte annat än att skratta åt det! Jag menar, tänk om någon skulle skriva något nytt om att "den" ska skjuta. Hahah, ojoj. Sjukt! Visst är det rätt sjukt det som personen skriver, men det allra sjukaste är ju faktiskt att folk går på detta och tar det seriöst! Läser man inlägget själv inser man hur oseriös personen verkligen är. Haha, suck..! Det måste verkligen vara så att det händer för lite i Piteå. Då tar alla minsta lilla på största allvar!


Det är tydligen detta meddelande som har väckt så mycket uppmärksamhet!


En galen skolmassaker..?

"Polisen i Piteå utreder just nu ett hot om en påstådd skolmassaker. Enligt ett nu raderat inlägg på sajten Fragbite hotar en person att ta med sin pappas hagelgevär till Strömbackaskolan i morgon."

Inlägget publicerades klockan 08.39 i morse på forumet Fragbite.

– Jag har varit mobbad igenom så många år av både lärare och elever och nu är det dags att ge igen, skriver personen.
– Jag tänker imorgon gå i Strömbackaskolan och ta min farsas hagelgevär och skjuta så många som möjligt innan jag tar mitt eget liv.

KLICKA HÄR FÖR ATT LÄSA HELA ARTIKELN.

Hmm.. Jaha. Okej. Vad tror ni? Seriöst eller inte? Låter helt sjukt i mina öron. Inte det minsta seriöst. Bara som att någon har nåt allvarligt problem.. ;)


Måndagsmorgon

Och inte taggad på skola. -20 grader ute, usch.. :( Jaja, ska slänga in nå låtar i mobilen (igen) och sedan ska jag fixa mig klart innan jag promenerar till bussen..


God natt..!

Rille tyckte att jag skulle komma till Rasmus och vara social, så då tog jag bussen till stan och var där en liten stund! Sedan så skulle jag åka buss hem, men icket, bussen gick inte förbi Öjebyn tydligen, haha. Fail. Så då fick mamma komma och hämta mig! Så hade tänkt krypa under täcket nu, vi får höööras! ;)


Just friends!

Jag har hört att en del har missuppafattat saker. Jag och Linuz är bara vänner, detsamma gäller mig och Marcus! Haha, det är ju faktiskt mina ex, som de flesta vet. Vi umgås för att vi är vänner. Så då vet ni det :)






Behöver ny musik

Är ganska så less min playlist på spotify. Så ni får mer än gärna skicka länk till eran playlist, vore gulligt! ♥ Har ju redan några andras playlists, så jag hade tänkt kolla igenom deras och göra mig en ny. Så skicka länk nu och dela med er av er musik, okey..? ;) Klicka här för min playlist.


Obs! Glöm inte...

...Att ni kan följa min blogg via bloglovin! :D

bloglovin
Klicka på ikonen eller här för att följa ;)


Vårväder ♥

Gick ut en liten stund i solen :) 


Om det bara inte hade varit så mycket snö, haha.. :p



Har iaf tinat bort på altanen, nice!! :D



Så osminkad. Så ofixad. Så snygg.. ;) Haha, ojoj.



Sigge steeeker i solen. Mjauu..!



Mina gamla älskade reebok skor.. ;) Som förövrigt blivit kallade "rosa skor" hela tiden.
Ni ser ju, dom är ju vita med rosa på. Men fortfarande vita! Hehe.



Detta är taket på altanen. Ja. Som ni ser så är min mamma lite underlig.. Haha!
Men det är ändå ganska mysigt måste jag säga ;)


Söndagsmysiga kläder


Min kära mysdress är med idag! ♥


Slå ut botten, vadå..?

Igår hos Linuz så visade Anton det här på youtube:



...Självklart så skulle de ju pröva det här sen! Det gick såhär:


Det hände ingenting när Linuz slog själv och inte heller när Tommy gjorde det (man måste verkligen slå JÄTTE hårt..!) Så då tänkte de pröva med att slå tillsammans. Linuz höll och Tommy slog. Gissa vad som hände? Jo. Linuz höll för löst så att flaskan for mot handfatet.. *Krash* och så blev det en spricka i handfatet! Haha. Inte så lyckat.. Men riktigt underhållande ska jag säga..! ;) Ojoj, dagens skratt!


Hahaha! :D


Fortfarande hos Linuz

Sitter fortfarande hos Linuz, nu med fler folk. Ska nog snart bege mig hemåt, är väldigt trött och har en himla huvudvärk! Får se ifall jag skriver mer, annars hörs imorrn. Har iaf haft en bra lördag, trevligt trevligt. Bye!


Nej, det är inte fest. Alle tog bara någon öl.. :)



Dom skulle bada badtunna, nice brallor va..? ;)


Haha, vet inte men.. Linuz hänger på sängen? :p


Hos Linuz

Sitter just nu hos Linuz och så kom Tommy precis hit. Snart kommer väll Alle och Sofia också :) Har ingen aning om vad vi ska hitta på. Men någonting blir det alltid. Kanske ut en sväng, eller så ta det lugnt hemma hos Linuz eller sådär. PUSS.


Dagens gillande



Kan ju meddela att alla de där 27 händelserna är jag som har varit och lekt med "gilla-knappar". Jag tror att jag har gjort dagens gillande på facebook. Eller vad tror ni? Haha. Tråkigt liv skulle jag nog kalla det. Eller oerhört positiv människa som gillar väldigt mycket. Ja... Erhm.. Första lät rimligast. Hur lyder eran teori då?


Tänker du inte på ditt rykte..?

Hörreduru, madrassen. Håll dig till din pojke och spring inte runt till massa andra. Du har ju ett förhållande? Varför gå till andra? Inte nöjd med honom? Haha, äh, kan jag förvisso förstå, han är ju inte precis nåt att skryta om eller vara nöjd över. Du ska däremot vara glad att han är så jävla dum att han inte fattar hur du håller på. Hehehe. Stackarn dock. Fast ja, han förtjänar ju det iof. Var han så dum att han gick till dig, får han faktiskt skylla sig själv. Förresten. Jag ändra mig. Håll dig inte alls till han, gå till andra, ge han det han förtjänar. Det är bra! Du gillar ju att springa runt till massa olika. Ge han aids också, tack! Naaw, den dumma tröga stackarn litar ju på dig.. ;) Aja, bra att du ger han det han förtjänar! Fortsätt så. GO HOE!!


Hemma från valls

Kom ganska precis hem från skotertävlingen! Kan ju säga att det var himla härligt att sitta ute, superbra väder. Så det var trevligt, trevligt. Och framför allt riktigt roligt att åka skoter.. ;) Fast då blir man iof ännu mer grinig över att man inte har någon egen, haha, men det är det värt! Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Ska iaf hitta på något med Alle, Sofia och Linuz, säkert så blir det ju fler! Förresten. Det är inte alls farligt att vara nykter på en helg, inte det minsta! Riktigt skönt faktiskt. Bara man har någonting annat att göra så. Det har jag härmed insett, haha. Grattis!




Haha, naaw! Linuz med snygg mössa! :D


Sofia leker cool och.. Hon lyckas! :) Haha.


Lördagsmorgon

God morgon! Härligt att vakna tidigt på en lördag och inte vara bakis ;) Väldigt skönt, ska jag säga er, hihi. Solen skiner ute och det är -9, lär ju blir varmare! Nice att man fick fint väder. Ska ring Linuz om en halvtimme, så ska väll äta lite frukost osv nu! Vi hörs i eftermiddag =)


Kvällstankar - aldrig nyttiga

Nu är det mycket runt omkring. Riktigt många tankar cirkulerar.
Jag vill bara stanna av och vara kvar på samma ställe ett tag.
Stället som ligger uppåt. Den vägen. Med eller utan dig - jag vill ha det bra..

Let me be there for you or just leave me alone.
You got my heart in your hands. Håll det hårt eller ge mig det tillbaka.


Blev inge grillning

Nyss hemkommen från Alle. Blev Alle, jag, Linuz, Marcus och Sofia. Vi gick en sväng på ica eftersom att Marcus skulle köpa cigg, träffade lite folk så blev en stund där. Sen gick tillbaka till Alle och tog det lugnt innan vi skulle ut och grilla. Vi satt dock bara där och frös. Ingen fick upp eld, haha.. Lite misslyckat, så tillslut struntade vi i det och gick in igen. Nu är jag hemma och ska väll sova om inte allt för länge då jag ska upp tidigt imorrn. Frågan är dock om jag kan sova någonting i natt. Yeah, lär ju få mardrömmar av alla dessa bilder som strömmar genom mitt huvud.


Ge mig svar, säg mig nu, jag väntar ännu

Är jag påväg tillbaka ner igen, eller? Isåfall tack så mycket. Du vill att jag ska gå vidare, men du låter mig inte. Hur ska jag då göra? Vad vill du egentligen? Ge mig bara svar så att jag får veta vad du egentligen vill. Annars blir det ganska så svårt för min del att göra det som passar dig. Om du verkligen vill att jag ska leva ett liv utan dig, låt mig då göra det. Om du vill någonting annat, tala om det. Du vet vars du har mig, du vet vars jag finns och vars jag står. Jag står kvar. Det vet du. Jag har inte ändrat mig, bara försökt anpassa mig till det du velat. Förklara bara för mig, snälla.. Hur känner du riktigt, egentligen? Om du inte bryr dig om mig överhuvudtaget. Varför vill du veta saker om mitt liv? Varför tar du reda på saker om mig? Precis. Det är en fråga du ska ställa dig själv. Du vet.. Jag finns om du vill! Och du vet vad jag vill.. Så. Think about it. En sista gång.


Do you remember like I do?


....

Only you can bring me down again.
Låt mig vara där jag är. Jag vill inte tillbaka.
Snälla.

Om jag har "hittat" någon..?



:O om Härligt med vårmyyys:
fan! jag som äntligen trodde du hade hittat nån:O men ne..... :O

Svar:
Jadu, jag vet ju vem du är, så varför inte skriva ditt namn? Haha, jaja, jag ska vara snäll och inte heller nämna ditt namn ;) Förstår att det är det du "vill". Men tyvärr serruvettu, jag har inte "hittat" någon. Men men. Det lär jag väll göra tids nog! Aja, hoppas du har det bra med allting iaf. Och att vi såsmåningom kan vara vänner och försöka glömma det du har gjort och det jag har gjort :) Vi hörs snart.


Härligt med vårmyyys

Tidigare idag satt jag och skrev med en snygg lite sådära på msn, ja ohja! Han verkar inte bara ha utséendet. Nerå, insidan verkar helt niice. Han har varit mycket snäll mot mig. Ja, han verkar ha nåt den där killeeen liksom. Man får väll hoppas man ses nån dag elr nå.. Hihihi. Inte helt illa kan man ju säga, nehejdå. Vi hade ett fint samtal. Like always. Nemen, haha, ojoj, så lejd man är. Driiiiveeeer ju med er. Har iaf gode precis ätit middag och nu sitter jag och skriver med Anton och syster på msn, fast hon svarar icket mera. Jaja, trevligt trevligt. Väntar även på Marcus som ska komma, sedan ska vi bege oss mot Alle, får väll se ifall han är med Sofia då också, även Linuz ska komma diiit. Vi ska väll mest troligt sitta ute och grilla, sånt där vårmys, ni vet..? Aah, det är så planerna låter. Det gillar vii. Imorgon blir det för övrigt att fara på den dära skotertävlingen, inte illa! Det kommer att bli skojskoj. Aja, nu ska jag inte babbla hära mera utan nöta music! För övrigt, röksugen är man ju. Men synd Tina, inge röka blir det. Inte ett endaste litet mini bloss ens. TA ETT TUGG!

Slänger in en cool bild, för att jag är cool och på konstigt humör atm, heehehe.
Btw, Marre har uppdaterat sin blogg idag! Klicka här.


Åh, my lovely vårjacka är framme. Vår vår vår! ♥


Utanför mig just nu


Härligt va..? ;)


Vilket väder

Visst är det fint väder? Alldeles super! Förresten, idag hade jag ju en lite sovmorgon, vi började 8:45. Vi såg dock bara film och hade ingen lärare på första lektionen. Sedan hade vi matte direkt efter, då flera lektioner var inställda. Så alltså gick vi från 8:45 - 11:05. Endast 2 timmar idag med, precis som igår! Haha, det gillas starkt.. ;) Gick dock en holmenbuss 11:05, men jag tog framnäsbussen 11:25 med Linuz, och så gick jag en liten promenad hem, ändå värt, varmt och skööönt!




Linuz i bussen! :D


Äntligen fredag och helg

God morgon! Solen skiner och det är fredag, härligt va..? Synd bara att det är lite kallt, -11.. Men det ska tydligen bli 0, skönt! I helgen har jag en helnykter helg inplanerat. Ikväll ska jag väll umgås med folk och imorgon eventuellt fara och kolla på skotertävling på valls. Men man vet ju aldrig hur saker och ting ändras, vi får helt enkelt se.. ;) Vad ska ni själv göra i helgen? Eller, ni behöver inte svara, väldigt många av er ska förmodligen festa, I guess, hehe.. Kan även säga att jag har varit rätt så röksugen nu på morgonen, men jag har fortfarande inte rökt ett enda bloss. Känner att det här kommer nog att gå bra! Jag tror faktiskt att jag kommer att kunna sluta att röka nu. Hur bra som helst! Aja, ska iväg till bussen nu. Puss!


Lämna honom (Gå vidare..)

Hittade en gaylåt, lyssnar egentligen inte på sånnhär skitmusik, men den låten smed i och med att texten var otroligt bra. Så detta inlägg ägnar jag åt min syster Marielle. If I made it, you can make it! ♥


OBS! Låten börjar efter ca 20 sek.
Magnus Weideskog - Lämna honom
Spotifylänk HÄR.

"Du ska veta att du är värd så mycket mer,
Han ljuger för dig, han sårar dig, så lämna honom nu.
Och jag vet att det är svårt att vara själv,
men han ger dig inget du vill ha, så lämna honom nu"

OBS!
Menar inget illa mot killen, absolut inte. Det är bara en smart låt att lyssna på!


What's going on?

Började tänka på en sak faktiskt. De senaste veckorna har jag ändrat tankar och inställning till flertalet saker. Jag har blivit riktigt duktig!

- Jag håller på att sluta röka.
- Jag har börjat gå på alla lektioner.
- Jag ska börja göra resterna i skolan.
- Jag ska försöka festa mindre.
- Jag behöver inte mina möten mer.
- Jag mår bättre.

Ett stort kliv framåt mot en bättre framtid. Så det så :D

Frågan jag ställer till mig själv är, varför? Haha, har ju inte precis hänt någonting speciellt eller så. Varför kom jag på helt plötsligt att bli duktig med det mesta..? Har ju iof varit less länge på allt det. Men ändå. Bara sådär? Är det möjligt? Haha, ja, uppenbarligen! ;) Vill man ha förändring så ska man börja med att förändra det man kan göra själv. Vilket jag håller på med! Så då får jag ju se ifall förändringen jag inte riktigt kan styra över själv kommer att komma. Jag hoppas verkligen, så att allt detta håller i sig och att jag lämnar det andra bakom mig. Så att det inte blir så att jag far tillbaka till allt det och fortsätter mitt liv i den riktningen, dvs neråt.

Jaja, okejdåå.. Finns faktiskt en liten snäll människa som fått mig att tänka om litegrann också, såklart att du ska få lite plus för det, ska ju icket glömma lilla dig, heheh. Tänkte inte riktigt på att du "pårverkat" mig en aning förens du själv nämnde det, sorryy. Fast iaf, när du väl nämnde det så har du nog liiiite rätt i det, kanske. Jajaja, om än det är konstigt så är det ju bra.. Jag menar, folk har ju sagt till mig förr om alla dessa saker? Att det är dåligt och att jag bör ändra mig osv. Har jag lyssnat? Inte det minsta. Haha, ojoj. Helt sickt egentligen. Men aja, jag har väll bara blivit smartare maby! ;) Behövde liksom verkligen få upp ögonen och inse att det finns annat här i livet. Så okej. Såklart att jag ska tacka dig, man vill ju som it vara otacksam juu, nehejdå. Så hörreduru, tackar så mycket till lilla dig dåå ♥

Nu är jag ju värsta tacksam som skriver några rader som tack, elr huuur folket?
Ja men precis, en låt på det!

Adios amigos! ;)




Kevin Rufolt Ft. Kid Cudi - Welcome To The World
Klicka för att höra via spotify.


Ang. mitt "sluta rökande"

Många säger att nikotintuggummin det är fusk och att man bara blir beroende av dem sedan. Men fortfarande, så har man ju slutat röka..? Men iaf, klart det finns en risk att man blir beroende av nikotintuggummina i och med att de innehåller ju nikotin och det är det man blir beroende av i cigaretterna. Men nåväl, min plan är att använda nikotintuggummina nu i början, när det är som jobbigast. Köpte ju ett paket med 30st. Får se ifall jag använder de allihopa eller om jag lägger av tidigare. Iaf så ska jag övergå till vanliga tuggummin efter det. Smart va? Jo, jag vet. Haha! Inte hade jag tänkt "gå på" nikotintuggummin inte.. ;)


Tänkte bara påpeka..

No friends - no life. Det är inte staden det är fel på, det är dig/er! ;)

Torsdag

Hej hörrni! Haft en bra torsdag? Det har iaf jag, eller, inte så händelserik! Dagen började med att jag for på ett möte, efter det for jag iväg på skolan och såg på en föreläsning om att donera organ (intressant ens..), efter det så hade vi en timmes lektion och sedan så slutade vi. Vi gick alltså 9:15 till 11:15, inte illa ;) Sedan när jag kom hem så satte jag mig en snabbis vid datorn och efter det så la jag mig och vilade och vaknade nyss när mamma väckte mig. Så. Ja. Har inte precis hänt speciellt mycket! Och svar nej, för er som undrar, har inte rökt ett enda bloss idag heller. Det går minsann framåt! Men kan ju lova att jag är rätt röksugen till och från, haha..

Hörs senare!


Skotertur

Marcus och Linuz kom förbi en sväng, så då följde jag med dom ut och åkte lite skoter. Första gången i år jag åkte skoter, haha! Och dessutom första gången i år jag tyckte det var kul med vinter.. ;) Hehe! Jaja, det var som trevligt med en liten kvällstur. Tog lite bilder från dom bästa stunderna, hahah..


Marcus fick lite hets och kastade iväg den och det blev nästan ett hjärta.. ;) Haha!


Linuz sa någon rolig kommentar just där, men minns tyvärr inte, haha..
Update: Linuz sa "Det kan inte vara riktigt sant" och kliade sig i huvudet! ;)


Måste bara visa er....

...Den klockrenaste och samtidigt fulaste bilden sedan i somras! Hahaha. Man ser på oss alla tre att vi garanterat fått i oss mer än en grogg! Jag är ledsen, men jag var verkligen tvungen att sudda ut mig själv, såg seriöst nästan hög ut, haha.. ;) Men tro mig, som att vi hade kul! När alla andra hade gått och lagt sig så satt jag, Marcus och Linuz uppe i flera timmar. Vi dansade, sjöng, spelade musik. Linuz och Marcus badade efter att ha förlorat i poker..! Jaja, superkul iaf.


Euw, emofjortis vadå?

Hej! Nu är ungefär halva onsdagen över, vilket innebär att halva skolveckan har gått. Snart helg! :) Kan ju börja med att lite stolt berätta att första dagen med att sluta röka har gått superbra! Inte ett enda bloss hittills iaf. Ska absolut försöka hålla mig ifrån något bloss alls, har ju mina tuggummin, haha.. Sedan så kan jag ju berätta att det kom fram en fjortis och började lacka om.. Ja.. Faktiskt så vet jag inte ens om vad? Haha. Hon såg iaf ut som ett emo. Any way, jag uppfattade inte ens 10% av vad hon pratade om i och med att hon babblade på riktigt snabbt och jag förstod verkligen inte vad det handlade om, så jag bad hon lugna ner sig litegrann och då gick hon. Tror hon har några sorts humörstörningar och inte riktigt förstår vad hon gör, stackars flicka alltså.. Sedan så sa hon att hon och hennes pojkvän (eller vad det är för någonting) inte skulle lämna mig ifred..? Hm, jaja, känns som att det var ett hot hon kom för att ge mig ;) Inte för att jag bryr mig, jag tar varken åt mig eller blir rädd. Enda jag blev rädd för var hon, hon såg riktigt läskig ut, helt svart ruffsigt ovårdat nött hår, ojämt och "slaffsigt" smink. Ofräsh helt enkelt. Fast en del tycker ju det är snyggt och bryr sig inte hur dom ser ut, men det är ju upp till var och en såklart. I don't care, det är inte jag som lider utav det, hehe.. ;) Hon såg nästan lite drogad ut också..? Tror ju inte hon hade tagit droger, hon ser nog bara ut så i sig själv. En del gör ju det, synd om dom, inget att mobbas för.. Hmm, jaja. Emosar ni vet.. ;) Skitsamma i det, who cares liksom? Orkar inte bry mig längre. Annars så har dagen smidigt på helt som vanligt. Jag och Linuz har varit en kortsväng på stan också! Nu väntar jag på käk och sådär. Sedan blir det nog bara ta det lugnt!


Btw. Måste bara påpeka att jag absolut inte menar att väldigt mörkt eller svart hår är fult, absolut inte. Jag har ju själv haft det och det är super snyggt! Jag gillar det helt klart. Snyggt på dom som passar i det och inte bara ser emo ut.. ;)


Tidig kväll

Yes. Det får bli en tidig kväll för mig ikväll. Är verkligen väldigt trött efter denna långa skoldag! Det blir galet skönt med sovmorgon imorgon iaf. Förresten, sen jag kom hem, dvs för ca 5 timmar sedan så har jag endast rökt 6 bloss, fastän jag fick (för mig själv) röka fritt fram tills imorgon. Visst är jag duktig..? ;) Ja, bakåt har det ju inte gått idag iaf. Men som sagt, önska mig lycka till för imorgon, det kan jag nog behöva kan jag tänka mig för humöret.. :o Men nu ska jag slå på någon film och lägga mig under ett varmt, mysigt täcke. Eventuellt sociala lite på sidan om med mobilen! Men vi hörs imorgon snyggingar! (Ja, ni fula behöver ju inte ta åt er..) Puss!


LajjnelajnuzLinuzÖhlund, typ

Vi var ganska lättroade idag jag och Linuz. Har man inte roligt, får man ta sig roligt!


Linuz har mössa på sin mobil, heeeelt okej! :)









Hm. Okej. Det spårade liiiite där i slutet..! ;)


Dags att sluta röka

Ja, så var det tänkt ja... Önska mig lycka till, kan behövas! :(


Införskaffat och klart.


Öhm, lite gammalt va?



Burran om Tragiska och idiotiska:
Visst hade ni gjort slut på nyårsafton?


Svar: För det första, ni som inte läst inlägget och inte vet vad det handlar om kan klicka på "tragiska och idiotiska" för att läsa det. Nu till kommentaren. Ojojdå! Detta var ju verkligen ett gammalt inlägg att kommentera. Och svaret är nej, vi hade inte gjort slut på nyårsafton. Det står ju alltihopa, dålig på att läsa eller? Jag och Jossan var hemma hos Crille på nyår (usch, vad äckligt att skriva deras namn!) och vi skulle sova där. Då blev det så att jag for iväg för att jag var orolig över en vän. Jag var tillsammans med honom då (tyvärr!). Men jag bad den idioten att dra åt helvete senare på nyårsafton, när jag fick reda på att han hade legat med den f*ttan jag trodde var min bästa vän :) Hon hade även ljugit för honom om mig. Så hon var ute efter honom hela tiden. Dom är precis lika dåliga och jag skulle aldrig i hela mitt liv förlåta dom för att de gick bakom ryggen på mig TVÅ gånger. Vill inte se dom överhuvudtaget om jag fick välja. Sådärja. Varför dra upp någonting så gammalt? Jaja, hoppas du är nöjd med ditt svar. Annars får du läsa om inlägget nogare. Btw "burran", gäller dig precis lika mycket som alla andra. Våga skriva namn.. ;)


Passa dig riktigt noga ditt lilla skabbäckel

                          




Svar: Behöver inte ens försvara mig. Den enda som vet vad det stod är den personen som jag skickade det till och det är inte Du som kommenterat som jag skrev det till eftersom att den jag skickade det till aldrig skulle vara så barnslig och ljuga om någonting sådant. Dessutom, varför skulle jag mitt i allt skriva att jag ska ta självmord i ett meddelande där jag säger att jag bryr mig om en vän? Hm, någon som ser logiken? Kan inte lägga ut det hela riktiga meddelandet eftersom att det står saker som endast rör mig och den jag skrev det åt. Ingen annan. Så: Pucko! Passa dig riktigt noga. Nej, det är inget hot. Jag menar det jag säger. Och lilla vän? Nästa gång, våga stå för vem du är, fjolla!


Btw..
Hade först tänkt skriva ett långt inlägg och verkligen förklara hur logiken inte går ihop, visa det riktiga meddelandet, visa jämförelse på detta IP-nummer och personen som jag skrev meddelandet till. Eftersom att den personen har kommenterat för längesedan i min blogg, så har jag även dens. Men vet ni vad? Jag insåg att jag orkar verkligen inte lägga ner så mycket tid på en helt oviktig kommentar. Alla förstår ju ändå att det inte står så. Inte värt att ödsla SÅ mycket tid på den saken! ;)


Dålig fantasi

Otroligt dålig fotofantasi från min och Joakims sida idag. Fast vi fick en fin idé, eller rättare sagt jag, om att fota hans tatueringar! Men bilderna blev helt suddiga, så vi fick ta hastiga bilder på några min innan vi började om, typ.






Fotografiskbild A?

Sitter just nu i skolan och har min första lektion av foto A. Och vet ni vad? Vi är 6st (med mig inräknat) här. Lärare, ja, han pratar om katters hjärnor och sitt ovanliga namn. Dessa 10 minuter har han pratat och pratat, men inte ägnat en endaste av de minutrarna åt att prata om lektionen. Men inte stör det mig! ;) Lugn lektion, heheh.


I'm not an angel

Men det har jag då aldrig heller påstått! Men jag är mig själv och ingen annan. Jag står för den jag är, men det är inte den jag vill vara, det är just därför som jag behöver förändringen jag vill ha. Jag hoppas att du hittar mig såsom jag hittar dig!(:


Sorry!

Förlåt att jag inte har bloggat idag! Vet inte varför det inte har blivit av, har bara inte tänkt på det helt enkelt. Har iaf varit på skolan idag som jag skrev imorse, haha. Det var faktiskt ovanligt nice! Härligt väder, lite skumt dock när det kom först regn och sedan snöstorm. Men mendas det var soligt och varmt så var det underbart! Då känner man att våren är på gång, love it. Har även hunnit med en snabbsväng på stan med Marielle, bara tittat runt. När jag kom hem har jag bara tagit det lugnt, dator + sett film med Jessica och mamma. Jaja, har ni tråkig? Isåfall ta och titta på den här som jag fick av Robin just.. Haha, no comments..


Måndagsmorgon

Time for school! Det taggar vi med en härlig morningsong som får en på bra humör :) Ska även slänga in nå ny musik i mobilen så att jag har på bussen, heh. Ska först en sväng till tandläkaren dock, yyysch, jobbigt. Men iaf, lyssna nu på låten ;)



Kevin Rudolf - I Made It (Cash Money Heroes)
För att höra den via spotify, klicka här!


God natt!

Blir väll att tagga till sängen snart. Ska först sitta hära och chilla på framför datorn med lite msn ett tag, hade jag tänkt. Sociala på sådär och svammla, som jag är så hiiiimla bra på! Det tror jag att de allra flesta som jag skriver med vet, heheh. Jaja, imorgon är det skola! Känns inte längre lika drygt. Ändå skönt, träffa lite folk och sådär. Typ kolla in, jävlat spana in om man hittar nåt och grejjer.. ;) Haha, nej, jag skämta bara! Är på svammel humör just nu. Så ta mig inte allt för seriöst! Men god natt iaf! Höööörs imorgon. Pusshejsvejs! BJUDER PÅ DENNA:



Sure, jag är själv rökare och jag skäms över det. RENT PINSAMT. Jag avråder alla till att inte börja röka! Röklukt är inte mys, inte heller att betala alla cigg, mindre nice. Så. Ska väll tagga upp mig lite inför att sluta röka alldeles snart. I hope! ;)


I've been here too many times before




Halestorm - Innocence

See it from the outside
Running toward the wall
Seeing from your blinds eye
But you don't know me at all

I've been here
Too many times before
And your tears don't mean a thing
I only come when you scream
I told you


(Chorus)
Just don't follow me home
You're just too perfect for my hands to hold
If you choose to stay
You'll throw it all away
And I just want to take your innocence


This is what you wanted
Did I make your dreams come true
Sitting in a corner
Wondering what you got into
You ache for this
You don't understand
That your tears don't mean a thing
And I only come when you scream
I told you

Just don't follow me home
You're just too perfect for my hands to hold
If you choose to stay
You'll throw it all away
And I just want to take your innocence


There's no such thing as fate
Only yourself to blame
You never walked away
I told you


Just don't follow me home
You're just too perfect for my hands to hold
If you choose to stay
You'll throw it all away
And I just want to take your innocence


Just don't follow me home
You're just too perfect for my hands to hold
If you choose to stay
You'll throw it all away
And I just want to take your innocence


And I just want to take your innocence
I just want to take


Jag bryr mig om dig

Jag skickade ett meddelande till en person idag på facebook. Vi pratar inte längre, men jag ville visa att jag fortfarande finns och jag ville visa den personen att det finns folk som verkligen bryr sig, på riktigt. Tvivlar starkt på att denna personen läser min blogg. Men ifall du gör det, ifall du ser detta. Jag finns om du vill prata. Tro mig, jag menar det verkligen. Just talk. För alla behöver prata ibland.. Trots att jag vet att du inte skulle finnas där om jag ville prata, finns jag ändå för dig. För du har dina anledningar, det har inte jag. Och du fanns ju en gång när jag hade det som värst och ringde. Då svarade du mot förmodan. Och det var det enda jag behövde just då. Ett kort samtal, att få höra din röst helt enkelt. Så det hjälpte mig!


..Önskar att du lät mig hjälpa dig en dag, snart, såsom du en gång hjälpte mig.


Söndagsmorgon

Nu blir det att äta mig nå frukost, efter det dusch och fixa lite tvätt, "yeah".. Ja och efter det göra sig i ordning för dagen osv. Sedan så vet jag inte vad som händer idag. Det återstår att se :) Kanske blir ut en sväng i finvädret? Man ser ju, heheh.


Och så var lovet över..

Sådärja. Söndagsmorgon och sista dagen på lovet. Det känns.. Förjävligt! Eftersom att det innebär skola imorgon och jag känner inte att jag har haft lov. Förra året på sportlovet var det mycket Älvsbyn. Grillning, skoter, umgås med trevligt folk, filmkvällar osv. Oerhört roligt hade jag! Ett supermysigt och perfekt sportlov. Minns inte ens om det var en enda fest och isf var det nog bara en. Vilket var jätte bra, ju! Iaf, detta har jag gjort i år på sportlovet:

Fredag:
Dagen - Stan.
Kvällen - Färga mitt och mammas hår + tv/dator osv.
Lördag:
Dagen - Bada med lillasyster + färga håret (igen).
Kvällen - Melodifestivalen hos mammas kompisar.
Söndag:
Dagen - Tv/dator osv.
Kvällen - For till Sjulsmark och umgicks med syster Marielle.
Måndag:
Dagen - Stan med Marre, sedan färga hennes hår.
Kvällen - Tv/dator osv.
Tisdag:
Dagen - Tv/dator osv.
Kvällen - Fest. (Hade inte speciellt kul..)
Onsdag:
Dagen - Var i norrfjärden och väntade på (längtade efter!) skjuts hem.
Kvällen - Var bakis. Tv/dator osv.
Torsdag:
Dagen - Tv/dator osv.
Kvällen - Singstarkväll dvs en liten fest..
Fredag:
Dagen - Tv/dator osv.
Kvällen - Tv/dator osv.
Lördag:
Dagen - Tv/dator osv.
Kvällen - Tv/dator osv.
Idag:
Lär väll bli tv/dator osv idag med..

Så nej, jag är inte speciellt nöjd över mitt lov. Har ju inte gjort värst mycket och inte direkt roliga saker. Helt klart så var förra årets sportlov betydligt bättre..!


Ang. föregående inlägg



Haha, och ja. Då går det sådär! Typ kontaktannons.se ;) Skämt, hihi.


Detta inlägg är ENDAST för singeltjejer!

OBS! Ni tjejer som är upptagna, homosexuella, under 13 eller ni som är killar kan låta bli att läsa! Finns inget av intresse för er i detta inlägg, så blunda nu då.

Till er andra tjejer: Här är killen för er! 


VEM ÄR HAN?
Jo. Anton heter han på bilden, född 93, bor i Öjebyn. Han är mycket trevlig och snäll.
Resten får ni ta reda på själv! Men visst är det en söt kille jag hittat åt er? ;)

MSN: [email protected]
FACEBOOK: Anton Möller-Andersen
MOBILNUMMER: 073-07***** 

Så tjejer! Ta nu och sätt igång, adda han på facebook och msn :D

Ni kan tacka mig senare. Och du med Anton, du kan också tacka mig! Heheh.

 


Lördagskväll

Vad gör ni alla bloggläsare ikväll? Ja, ni är väll förmodligen ute och festar som de flesta andra. Trots gårdagens bakfylla så är jag nästan lite småsugen på att festa, jag också. Men ändå inte. Eller. Jag är sugen på fest, men inte på fylla! Har inte alls lust att vara bakis. Inte full heller för den delen! Så om det kanske är något party i närheten får man väll se ifall man eventuellt tar och promenixar ut en sväng och tar en titt! Man får väll se. Annars blir det nog bara att sitta framför datorn. Tänker då verkligen inte se melodifestivalen. Jag hatar det och har ändå kollat på det varje lördag hittills. Så denna lördag går jag emot och sätter stopp.. ;)


I want to move on and leave you alone

Jag vill kunna leta mig runt och finna någonting. Hitta glädje i någonting nytt. Kunna glömma det förgågna och öppna ögonen för framtiden. Utan att vända tillbaka.



This time I wonder what it feels like,
To find the one in this life.
The one we all dream of,
But dreams just aren't enough.
So I'll be waiting for the real thing.
I'll know it by the feeling.
Someone to love with my life in their hands.
There's gotta be somebody for me like that.

Vars finns du någonstans?


I wanna be all the world for you

Varje litet ord. Vart enda ord. I can't get over it.



"Come on trust in my words,
give me your heart back again.

Kiss my lips, touch my hand,
give me a second chance."

Klicka här om ni vill veta vad jag menar..


Hade ni en tråkig fredag?

Såg just att det var många som läste min blogg igår. Inte rekord, men ovanligt många. Hade ni en tråkig fredag, precis som jag, eller? ;) Ja, idag är det lördag och solen skiner. Och här inne sitter jag helt utan planer på att gå ut. De enda planerna jag har är att gå och duscha. Borde också ha i planeringen att städa, tvätta osv. Men det orkar jag verkligen inte, så det struntar jag helt och hållet i. Men ni ska se mitt rum sedan i torsdags! Glas, ölburkar, en ciderburk, drickesflaskor, en spritflaska, en kanna vatten (till fredagsmorgonen..)! + Ett singstar med några skivor på golvet. Så, ni kan ju tänka er att det inte är så vackert precis. Usch, jag hatar att ha stökigt rum, vill inte kolla på det. Men samtidigt så är jag oerhört lat..! ;) Så. Ja. Så får det bli tills jag orkar städa, vilket dock förhoppningsvis är ganska så snart! Hehe..


"Fredagsmys"

Blir iaf inget party ikväll. Tyvärr, men jag orkar inte med det. Min kropp fick nog med stryk igår och har fått kämpa en hel del för att få ut mina fina gifter.. ;) Hehe! Helt enkelt, jag är för bakis för att orkar partaja idag! Inte likt mig, jag vet. Dock har illamåendet gått över och jag har inte ens haft huvudvärk. Men jag har inte så stor lust till fest heller! Eller jo, till just själva festen, men inte dagen efter.. Så det blir att jag är hemma och ser en film med mamma, sitter vid datorn och sådär.. Bara chillar, helt enkelt! Kan också vara kul (inte! men skönt iaf.)  Vi ska se "luftslottet som sprängdes" till att börja med. Mamma har tjatat på mig att jag ska fixa den, så då ska jag göra det nu. Jaja, skriver senare eller imorgon! Festa lite åt mig, hehe.. ;)


Man slutar aldrig förvånas

Vissa borde liksom ha fett med spö ;) Ditt skabbiga emo! Gå för fan och köp ett liv på ica, har hört att dom har extrapris! Kan ju vara bra för din del i och med att du lägger ner dina pengar på andra olagliga saker. Nog för att för din del går det inte ens att köpa ett liv. Dom ser direkt att du inte är värd det, så då säljer dom inte åt dig. HIHI. Puss på dig lilla gummsan! Fast ändå inte, då smittas jag nog. Euw.. Not soooo fresh.. Vill inte ha massa sjukdomar, sådana som du springer omkring med helt fritt. HE-HE. Hämnden är ljuv och den lär ju komma vilken dag som helst. Det vet du! Ingen går ostraffad honey..! Du har satt dig i en jävla sits ;)





Far iväg en sväng

Ska iväg en sväng och käka, ta ut pengar, köpa cigaretter och göra lite andra saker. Förresten! Jag gästbloggade i MarreL's blogg. Ta och kika ;) LÄNK TILL BLOGGEN!


B.a.k.i.s.

Kan ju lova att jag är bakis. Usch. Jag hatar det. Ångesten, illamåendet, huvudvärken, slöheten. Allting. Att vara bakis är det värsta som finns.. Förut blev jag aldrig bakis. Aldrig någonsin. Nu på senare tid har jag börjat bli det varje gång. Alltid. Och det är precis samma tanke som kommer efter varje fest "jag ska ALDRIG mer..", det klassiska dagenefter snacket, ni vet..? ;) Haha. Jaja, nog är det kanske på tiden att jag också börjar bli bakis och lär mig utav det! Har faktiskt mindre festsug och festlust nu också, eftersom att jag tänker på hur dåligt jag kommer att må dagen efter. Idag var det tänkt att jag skulle fara på fest också nämligen. Men det tror jag nog att jag avblåser! Känner absolut inte tagget för det. Och jag vill inte slösa de sista dagarna på lovet i att ligga och vara bakis under täcket. Nej, usch! Har mått jävligt illa hela morgonen och det verkar inte bli bättre. Har varit röksugen, men knappt kunnat röka utan att börja må ännu mer illa. Har inte heller kunnat äta fastän jag har varit hungrig. Förens nu, nu har jag fått i mig lite mjölk och flingor, känns liiiite bättre.. Hehe ;) Jaja, man kanske lär sig! Man kan ju hoppas iaf..


Lillasyster

Hittade just en gammal bild på mig och min lillasyster. Ungefär ett år sedan.


Singstarkväll

Här är bilderna från gårdagens singstarnight!


Jag och Jennifer!


Marre! :D


Jennifer och Marre + Sebbe!


Jag, Jennifer, Marre och Sebbe! :)

Sorry Marre, att jag la ut bilderna innan jag visade dig! Men dom var ju OK.. ;)


Dra åt helvete

Ja, dra åt helvete på er alla! Seriöst. Ni är fan f*ttor hela bunten. Orkar inte blogga någonting mer ikväll. Blev iaf singstar och shit ikväll, trevligt! Ja, and so..? Ofta ni bryr er. Nej, precis. Berättar hela jävla bögskiten imorgon.. Hej då alla jävla skabbäckligacp-horer.... Vi ses! Eller ja.. Förhoppningsvis IIIIIIIIINTE...

Update:
Förstår om ni är less mitt taskiga humör, mina utbrott här på bloggen osv. Ni får faktiskt ursäkta mig, det är absolut inte åt er läsare jag menar. Really. Vet ju inte ens vem en sjätte del av er är! Men jag ska verkligen försöka bättra mig och inte skriva ut allting på bloggen, när jag är på mindre bra humör. Men kan säga att jag har inte mått riktigt bra, som säkert alla förstår. Och gör inte det än heller. Men jag ska göra så gott som jag kan för att försöka ordna upp allting, hur svårt det än är. Sådärja, nu var jag jävlat ärlig rakt igenom. Ni får tro precis vad ni vill om mig nu, att jag är världens emopsykfall. I don't care. Det är upp till er. Jag är ändå bäst..! ;)


Vad händer ikväll?

Sitter och försöker smida lite planer inför kvällen, är faktiskt rätt sugen på att hitta på någonting.. ;) Så ni kan ju slänga iväg ett sms till mig eller så en pling ifall ni ska göra någonting eller är på att göra nåt, hihi. Såå.. Hörs vi?! ;) Klart vi gör!


This is my life

 

I go down the beaten track, along the river with an empty bag
At the ned she said to me: "Why are you here with the autumn leaves?"

‘Cause this is my life, my friend, and this is my time to stand
‘Cause this is my life, my friend, and I can’t be no one else

I’m done, tipping on my toes, strike an iron adn attack my soul
Misty moon, you’re gonna see, I’ve got you blues to get on my feet

‘Cause this is my life, my friend, and this is my time to stand
‘Cause this is my life, my friend, and I can’t be no one else

I don’t wanna run; I don’t wanna fight
I don’t wanna hide; I just wanna stay free, to be me
I don’t wanna win; I don’t wanna lose
I don’t wanna play; I just wanna remember, oh I’m my name

‘Cause this is my life, my friend, and this is my time to stand
Oh, ooh-ooh-ooh-ooh-ooh-ooh

(‘Cause this is my life, my friend, and this is my time to stand)
‘Cause this is my life, my friend, and I can’t be no one else
‘Cause this is my life, my friend, and I can’t be no one else
‘Cause this is my life, my friend

Spotifylänk: Anna Bergendahl - This Is My Life


Mitt hår

Kom just på. Ni har ju inte sett mitt hår!




Nu är ju dock detta omgjorda bilder, men iaf. Bättre än ingenting! Haha,.


Some pictures

Here it comes.


Vi gjorde tatueringar, wiho.. ;)



Natalie och Jonas!



Marielle!




Ja. Och mer än sådär blev det inte. Haha, men som sagt. Bättre än ingenting iaf..! ;)


Hemma

Nu har jag anlänt @ my place. Faktiskt ganska skönt att komma hem! Igår blev det att jag, Jennifer, Marre och Natalie for till Norrfjärden där dom festade! Så vi umgicks med dem, blev att jag sov över där. Så idag har vi ätit pizza och cola, inte illa. Bara tagit det lugnt och umgåtts. Blir mest troligen att bara ta det lugnt ikväll, se någon film kanske. Blir iaf hemma! :D Kan ju kanske lägga upp någon snygg bild sen.


Hos marrema.blogg.se

Sitter nu hos Marre (Kolla in hennes blogg från rubriken.. ;)) med henne, Jennifer, Tina och Natalie! Vi ska precis spela lite kort och sådär. Tar det allmänt lungt och lyssnar på musik! Får dock se om vi drar ut en sväng eller sådär senare. Är iaf nyktert ikväll och så förblir det nog, iaf för min del. Skönt att slippa vara bakis imorgon när alla ni andra festare ligger och kröjmar över huvudvärken..! Hahhaha, fuck you bitches!! Nemen, skämta. Kan väll försökta ta kort, maby. Vi hörs senare! :D


Nu bär det iväg

Det blev att fara ut, trots allt! Fan så skönt, måste jag säga ;) Blir att fara till Marre Markström och tagga upp, wiho. Dock mest troligt alkoholfritt för min del, eftersom att jag kör på "duktig flicka" taktiken en sväng.. But who knows..? ;) Får väll se hur jag mår, känner och sådär. Blir nog jävligt kul hur det än blir! VI HÖRS SENARE!


Fuck it

Jahapp. Blev inte alls någonting att göra ikväll. Blir att sitta hemma. Ytterligare en kväll. Kan det här lovet bli ännu värre än vad det redan är? I don't think so.. Fick även veta en sak som gav mig magont av oro. Fyfan, jag klarar nog inte det här. Det går inte.. Och så ska man sitta här i sitt fina rum och tänka på det ÄNNU mer! Men jippie!! Seriöst. Det verkar inte kunna bli bättre. Jahaja. Nice life. Not. Tack & adjö jävla bögjävel.


Kort update

Precis hemkommen från mötet inkl. Willys som blev efteråt med mor och lillasyster. Jag köpte för visso bara cigaretter där, men iaf. Det var ju behöverligt för min del. Nu sitter jag här och kollar runt lite vad folk har för planer för ikväll, eftersom att idag är en dag när jag känner att jag vill hitta på nåt! Skriver vad som sker sen..! ;)


Tisdagsmorgon

God morgon darlings! Sov gott..? Det har faktiskt jag. Ovanligt bra har jag sovit, vilket känns oerhört skönt! Igår pratade jag lite med Alle och det var väll tänkt att han skulle ring och väcka mig imorse och att jag eventuellt skulle följa med dem ut med skoter innan mötet. Men han ringde aldrig och väckte mig, och i smyg måste jag erkänna att det var bra, haha, eftersom att det var riiiiktigt skönt att sova längre. Tror inte jag hade orkat upp 9-10, hehe.. ;) Ska iaf alldeles strax gå och göra mig klar, sen iväg till stan för mötet då. Jobbigt.. Sen när jag kommer hem får jag se vad som händer och sker. Blir väll eventuellt att jag far till Norrfjärden ikväll, men vi får se! Förhoppningsvis ska jag väll säga, är rastlös och känner för att göra nåt :D


Hittade en mindre söt och väldigt gammal bild på mig och Marielle, haha.. ;)


Jag går och lägger mig..

Inte för att låta emo, men.. Jag går och lägger mig nu i och med att jag orkar faktiskt inte vara vaken längre. Den här dagen har varit i princip allting utom bra. Och den började 7 imorse, så kan vara på tiden att den avslutas tycker jag.. Har ju möte imorgon också! Det är iof inte förens 13:30, men iaf.. Hehe! ;)


Som sagt. Inte för att verka emo. Men det är ju en fin bild, eller hur? Google.se!


Vi skulle välja film

Jag säger på skämt: Kan vi inte se någon riktigt blodig, action och slaggisfylld läskig skräckfilm där det dör en massa och bara sprutar blod hela tiden?
Jessica tar mig seriöst och svarar: JAA! Beck!!

Hahah, ojoj. Hon är dock 10 år, men iaf.. ;)


Dagens shopping

Blev inte alls mycket, lite småtjafs bara.








På örhängena till vänster, var det 2 till par!


De högra örhängena från sidan ;) Nice va?


Coopkonsum

Har precis varit på coopkonsum med lillasyster och inhandlat jävlat bara fett inför kvällen. Ojoj, här ska det tröstätas i määängder ska jag ta och tala om! Då får det allt komma några kilon, men det är det faktiskt värt. För idag bryr jag mig då inte speciellt mycket. Kass dag! Så det blir att chilla hemma ikväll med film osvosv..


Jessica påväg till ica, hehe..


Oj, så snygg man är! Helt ofixad osv..


Fett, fett, feeeeettt.. Lär ju ångra mig.. ;)


RSS 2.0